"Це буде його заслуга": відомий продюсер назвав умову, за якої Олег Винник міг би повернутися на українську сцену

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олег Винник. Фото facebook.comgroupsvovchytsya

Михайло Ясинський пригадав, як свого часу допомагав Олегу Виннику

Популярний український музичний продюсер Михайло Ясинський, який припустив, коли Михайло Хома вийде на сцену в образі DZIDZIO, розповів про свою співпрацю зі співаком-втікачем Олегом Винником. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у своєму інтерв'ю каналу “Дім” Михайло доволі компліментарно висловився на адресу відомого співака. Він пригадав часи, коли Олег мав шалений успіх в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Михайло назвав Олега трудоголіком та видатним артистом. Ясинський також додав, що Олег мав деякі проблеми з медіа, які він йому допоміг вирішити.

Я мав честь працювати з людиною, яка мала шалений успіх, талановитою, трудоголіком, видатним артистом, у якого були певні проблеми, і моя агенція їх вирішила. Ось про це я можу легко говорити.
– сказав Ясинський.

Ясинський додав, що у Олега Винника наразі немає медійності. Окрім того, він озвучив умову, за якої Олег міг би успішно повернутися в український шоу-бізнес.

Якщо завтра ми побачимо його, наприклад, у Бундестазі, де він із такою потужною промовою змусить німецьких парламентаріїв прийняти рішення щодо використання TAURUS і так далі, і це буде його заслуга, – так, можна [повернутися],
- підсумував продюсер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олег Винник відповів на чотири сотні коментарів під постом про його повернення на сцену. Артист усіма способами намагається повернути свою популярність.