"Відчуває певний момент": Михайло Ясинський припустив, коли Михайло Хома вийде на сцену в образі Дзідзьо (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 350
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Михайло Ясинський
Фото: Yasinskiy Mike / Facebook

Продюсер відзначив, як сам Хома ставиться до відмови від псевдоніма

Відомий український співак DZIDZIO, який висловився про мобілізацію артистів, наразі здобуває шалену популярність не під своїм псевдонімом, а під ім’ям Михайло Хома. Шанувальники активно обговорювали як новий, так і старий репертуар артиста.

Стосовно персони Хоми висловився відомий продюсер Михайло Ясинський. Він припустив, що Михайло не завжди буде виступати під своїм ім'ям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чоловік переконаний, що це черговий етап у творчості DZIDZIO. Ясинський заявив, що знаменитість вдало підлаштувався під реалії сучасного життя в Україні та продовжує йти до своєї мрії.

Я думаю, що Михайло відчуває певний момент у своєму житті, коли він робить те, про що він завжди мріяв. А він мріяв бути співаком, справжнім співаком, в нього потужний голос. Він, наскільки мені відомо, не має освіти спеціальної музичної, а має надзвичайний природний голос. Михайло зараз ним насолоджується і робить дуже велику справу цим голосом,
- прокоментував Михайло в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Дивитися з 23:09

Продюсер також зазначив, що допускає, що Хома не поховав свій кумедний образ. Ясинський твердо переконаний, що слід очікувати на повернення DZIDZIO на вітчизняну сцену.

Коли будуть інші часи і він зрозуміє, що ринок в такому скажемо значенні бізнесовому повернувся, я думаю, що буде поява Дзідзьо. Це буде! Можливо, кіно якесь чи будуть потужні хіти, а потім будуть три або чотири Палаца спорту,
- наголосив продюсер. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Михайло Хома запропонував фанатам кошенят від кішки, яку він прихистив. Співака розкритикували, що він досі не стерилізував тварину.