"Успішних ненавидять. В успіху смак самотності": Оля Цибульська розповіла про іншу сторону шоу-бізнесу

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Інстаграм Олі Цибульської

Артистка заявила, що щоб не зійти з глузду, вона сама для себе вигадує нову вершину

Знаменита українська співачка Оля Цибульська, яка прокоментувала стан своєї фігури, заявила, що у шоу-бізнесі не вибачають успіху. Про те, що саме сказала артистка - далі в матеріалі.

Отож, на своїй сторінці в Instagram Оля поширила доволі філософський пост. У ньому вона висловила своє переконання стосовно того, що успішних людей ненавидять.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цибульська додала, що з такою ненавистю вона зіткнулася і у своєму житті. Артистка резюмувала, що щоб не зійти з глузду, вона сама для себе вигадує нову вершину.

Це я вам кажу з досвіду, тому що з'їла в шоу-бізнесі на цьому не одну собаку, – написала вона. – Помітила, що часто люди хочуть успіху, тому що думають, ніби разом із ним прийде водоспад любові, недоотриманої в якийсь період життя. Здається, от досягну – і всі нарешті помітять, оцінять, полюблять, зрозуміють, приймуть мене нарешті до зграї. Насправді успіх має смак самотності. Самотності й страху.
- написала Оля.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Цибульська висловилася про життя в країні під час війни. Співачка здивувала своїм зверненням до підписників.