"Я тебе дуже люблю": Оля Цибульська розповіла про місце Віталія Козловського в її житті (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська виконавиця Оля Цибульська розповіла, у яких стосунках перебуває зі своїм колегою, артистом та військовослужбовцем Віталієм Козловським. Подробиці - в нашому матеріалі.

38-річна співачка заявила, що її з Віталієм поєднує міцна дружба. Окрім того, Оля зізналася, що у найтяжчий час, коли російські війська були в Ірпені, Козловський дуже переймався про батьків, які на той час мешкали там.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Цибульська зізналася, що Віталій постійно пропонував свою допомогу. У програмі "Хто ти?" зірка  зізналася :

Віталік – людина з великої літери. Козловський мені телефонував, коли мої батьки були в окупації в Ірпені. Я вивозила дитину, а він знав, що я не можу забрати батьків з Ірпеня, бо підірвали мости. І коли він дізнався, що батьків вдалося врятувати, він постійно телефонував і запитував: "Може, щось купити? Може, щось привезти? Давай я, може, заїду подивлюсь, як вони?". Він постійно поруч.

Окрім того, Цибульська подякувала своєму другові за те, що він боронить цілісність та суверенітет України на передовій. Вона зізналася, що ще до повномасштабного вторгнення вони з Козловським записали дует.

Я йому дуже дякую, що він наважився, і що він служить. Це великий подвиг. Ти свою кар'єру, яку будував сто років, просто зносиш. І він це все розуміє, але з відкритим серцем робить. І ми записали з ним пісню напередодні великої війни. І ми мали випустити дует, який заморозився. І я кажу: "Козловський, я дуже чекаю на перемогу. Дуже чекаю, що ти повернешся зі служби і ми з тобою таки випустимо цю пісню, бо я тебе дуже люблю,

– підсумувала артистка.

"Я тебе дуже люблю": Оля Цибульська розповіла про місце Віталія Козловського в її житті (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Цибульська згадала дивний результат після уколів ботоксу. Це помітив навіть Козловський.