Оля Цибульська зізналась, чи була коханкою Dzidzio, яка розбила його сім’ю (ВІДЕО)

Знаменитості
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Співачку Олю Цибульську нерідко звинувачували у романі з колегою та кумом Dzidzio, який призвів до його розлучення з дружиною. Днями співачка дала відверту відповідь, чи правдиві ці чутки. Більше про це - у цій статті на HOCHU.ua.

Українська співачка Оля Цибульська не підтвердила чутки, які ходили про неї та Dzidzio. В інтерв’ю для YouTube-каналу “Люкс ФМ” зірка заявила, що ніколи не була коханкою українського артиста.

За словами Олі, вони з Михайлом Хомою (справжнє ім’я Dzidzio) лише друзі. Але відверті сценічні образи й жарти на цю тему під час спільних інтерв’ю зіграли з ними злий жарт - всі повірили, що між артистами дещо більше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тому не дивно, що коли Dzidzio офіційно розлучився зі своєю дружиною Slavia після восьми років шлюбу, у цьому також звинуватили Ольгу. Зазначимо, що дітей в експодружжя не було.

Я пів життя жила із клеймом коханки у шоубізнесі. Усі були переконані, що я сплю із Dzidzio, розбила його сім'ю,

- каже Цибульська.

Також артистка додала, що відверта поведінка з Dzidzio була лише на публіці - за лаштунками все було зовсім не так.

Те, що відбувається на сцені, - це вистава. Потім закінчується пісня чи зйомка кліпу, і все - ця історія, яку ми транслюємо для людей як історію стосунків, вона закінчується,

- пояснює зірка.

Така поведінка коханої змушувала ревнувати до Dzidzio і її офіційного чоловіка: “Думаю, що йому було неприємно, тому що це активно обговорювалося у шоубізнесі і нічого не можна було довести”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Оля Цибульська згадала дивний результат після уколів ботоксу.  Що сталося - дізнавайтеся у цій статті .

Фото: @cybulskaya