Маєток покійного Меттью Перрі викуплено за шалену суму: хто став його власницею

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Getty images

Саме у цьому будинку Меттью провів останні миті свого життя

Днями інформаційний простір розірвала новина про те, що будинок Меттью Перрі,у справі про вбивство якого вже затримали підозрюваних, продали за досить круглу суму. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, великий маєток покійного артиста, який знаходиться у Лос-Анджелесі, тепер перейшов до власності кінопродюсерки Аніти Верми - Лалліан. Жінка придбала його за 8 млн доларів. Про це повідомляє авторитетне видання The New York Times.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додамо, що за площею маєток Перрі досить солідний (325 кв. м). У ньому є 4 спальні та ванні кімнати, а також простора тераса. У повідомленні журналісти додали, що жінка придбала цей будинок в якості інвестиційного об’єкту.

Варто також додати, що оселя Меттью, яку він придбав у 2020-у році, знаходиться у тихому районі Лос-Анджелеса. Тоді ціна на житло, в якому актор зробив повну реконструкції, була 6 млн дол.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка "Друзів" Кортні Кокс розповіла, як її навідує покійний колега Меттью Перрі. Селебритіс каже, що актор з нею розмовляє.