Кортні Кокс показала, як ділила ложе з покійним Меттью Перрі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна американська акторка та модель Кортні Кокс пригадала курйозну зйомку з серіалу "Друзі", в якій вона взяла участь з актором  Меттью Перрі, який помер 28 жовтня цього року. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що 59-річна Кокс у легендарному серіалі зіграла Моніку - кохану Чендлера (якого зіграв покійний Перрі). Отож, Кортні у своєму фотоблозі розповсюдила ролик з інтимною сценою Чендлера та Моніки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сюжетом герої лежать під ковдрою на одному ліжку. Їхній інтим перериває Росс. Цікаво, що цю сцену не можна знайти у вільному доступі в Мережі, так як її видалили з  четвертого сезону знаменитого серіалу. Свій щемливий пост-спогад Кортні підписала зворушливими словами на адресу покійного колеги.

Я дуже вдячна за кожен момент, який розділила з тобою, Меттью. Я сумую за тобою щодня. Коли ти працюєш із кимось так тісно, ​​як я з Метью, є тисячі моментів, якими я хотіла б поділитися. Це один із моїх улюблених уривків. Розповім трохи передісторії, у Чендлера та Моніки мав бути роман на одну ніч у Лондоні. Втім, через реакцію публіки це стало початком їхньої історії кохання. У цій сцені, перш ніж ми почали зніматися, він прошепотів мені кумедну фразу. Він часто робив такі речі. Він був кумедним і добрим,

- написала Кортні Кокс.


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як мемуари Меттью Перрі стали найпродаванішою книжкою на Amazon після смерті актора. Вони навіть обійшли за популярністю книгу Брітні Спірс.