Відома українська співачка потрапила у чорний список Потапа: за що він досі ображається на Мішель Андраде

Новини шоубізнесу
1 169

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мішель Андраде. Фото: facebook.com/mishvirmish

Артистка розповіла, чи підтримує зараз звʼязок зі своїм колишнім продюсером

Відома українська співачка Мішель Андраде, яка знялася у популярному серіалі від Netflix, заговорила про свої стосунки з Потапом. Як виявилося, після довгих років співпраці, звʼязок між ексколегами значно погіршився. Ба більше, продюсер заблокував у соцмережах свою експідопічну. Чому так сталося — дізнавайтеся на Хочу!

Вже не раз у своїх інтервʼю Мішель наголошувала, що її припинення співпраці з Потапом та Іриною Горовою закінчилося без скандалів. Проте і дружніх стосунків між артисткою та її колишніми продюсерами не залишилося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтервʼю “Неймовірній правді про зірок” артистка зізналася, що донині знаходиться у чорному списку Потапа. Що саме підштовхнуло його заблокувати експідопічну, залишається загадкою і для неї самої. Однак Мішель припускає, що артист досі тримає на неї сильну образу.

Ні, взагалі не спілкуємося. Може, у майбутньому коли-небудь, але зараз ні. Я як була заблокована у нього, так і залишилася. Я не хочу якогось сексизму зараз, але, мені здається, що він образився на мене. Тому що він вклав своє серце і свої гроші. Я також вклала свою душу і свій час, свою молодість. Мені здається, він досі тримає якусь образу всередині,
— розповіла Мішель Андраде.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Мішель Андраде закрутила роман зі значно старшим та заможним чоловіком. Тоді ж в Мережу "злили", як виглядає її "чоловік-мрія".