Мішель Андраде закрутила роман зі значно старшим та заможним чоловіком: в Мережу "злили", як виглядає її "чоловік-мрія" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 014
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мішель Андраде
Фото: instagram.com/mishvirmish

Хоча сама співачка тримає особисте життя в таємниці, відомий блогер-пліткар розсекретив головну таємницю Мішель

Відома українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яка розповіла всю правду про співпрацю з Потапом та Іриною Горовою, схоже, більше не одинока. Сама вона приховує подробиці свого роману, проте в Мережу “злили” підтвердження, що зараз вона насолоджується увагою з боку чоловіка, значно старшого за неї. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

У своєму блозі блогер Богдан Беспалов заявив , що Мішель Андраде зараз перебуває у стосунках. Артистка, за словами пліткаря, закрутила роман з заможним чоловіком, який старший за неї більш ніж на 10 років. При цьому коханий співачки робить усе, аби Мішель була щаслива, в тому числі й допомогає просуванню її карʼєри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, інсайдери блогера навіть показали таємного коханого Мішель Андраде. На кадрах обличчя чоловіка не видно, проте можна помітити, що закохані близько спілкуються і не відходять одне від одного.

Він обожнює Мішель. Подарував їй розкішну автівку та вкладає кошти в її кар’єру. Непоганий як людина, а як чоловік — мрія жінки. Розсікає столичні дороги на гелентвагені, має кілька великих успішних бізнес-проєктів, володіє майном преміум класу та повністю сформований, як особистість,
— каже інсайдер.
Фото: bespalovmedia
Фото: bespalovmedia
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Мішель Андраде зізналася, хто допоміг їй отримати роль у популярному серіалі від Netflix. Вона, до слова, знялася в останньому сезоні серіалу "Корона”.