Не давали слова та не підтримували: Мішель Андраде зізналась, чому пішла від продюсерів Горової та Потапа

Знаменитості
2 289
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Мішель Андраде, фото
Фото: instagram.com/mishvirmish/

Співачка також розповіла про те, які стосунки їх нині пов'язують з Потапом сьогодні

Українська співачка Мішель Андраде, яка минулого року знялася в серіалі "Корона" , доволі довго була підопічною  продюсерського центру Mozgi Entertainment, який зараз має назву Pomitni. Однак кілька років тому дівчина пішла від Потапа та Ірини Горової, яким належала ця компанія.

У інтерв'ю для "Радіо Промінь" Мішель Андраде розповіла , чому вона вирішила не повертатись в оновлений лейбл Pomitni. За словами зірки, на це є ряд причин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
До того, як вони переформатувалися в Pomitni, ми вже не були у відносинах "продюсер і підопічна". Коли почалося повномасштабне вторгнення, ми вели переговори про те, що ми вже не хочемо працювати разом. Тому що я зрозуміла, що хочу дати собі час для того, щоб створити щось нове. І коли ви розвиваєтеся — ви йдете разом або вже окремо. Я зрозуміла, що я хочу вже, напевно, окремо, бо деякі мої ідеї не підтримували. Мені дуже тяжко, коли у творчих моментах мені не дають слова, не підтримують. Насправді мені дуже потрібен цей досвід — робити і працювати для себе. Тому що раніше я перекладала всю відповідальність на своїх продюсерів. Вони все робили за мене. А зараз для мене дуже важливо, щоб моє життя, зокрема і творче, було в моїх руках. Щоб я розуміла, куди я йду, щоб люди це відчували,
— зізналась зірка.

Цікаво, що спілкування зі своїм колишнім продюсером Потапом Мішель не підтримує. Після повномасштабного вторгнення вони бачились тільки один раз і, за словами Андраде, ця зустріч була для неї вкрай дивною.

Я його зустріла тільки один раз після повномасштабного вторгнення, це була досить незрозуміла зустріч. Ніби було все добре, але все одно я відчуваю, що ми вже ніколи не будемо друзями. Я не буду загадувати, але просто ось так,
— відверто сказала співачка.

А ось з Іриною Горовою у співачки залишились доволі хороші стосунки. Але вони більше зовсім не співпрацюють

Зараз, коли я бачу Іру десь, ми можемо привітатися. І все нормально. Ми ніяк не співпрацюємо взагалі,
— додала Мішель Андраде.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Мішель Андраде розповідала, хто допоміг їй отримати роль у популярному серіалі від Netflix. Дізнайтеся, як українській співачці вдалося потрапити в шоу "Корона".