Схудла на 12 кілограмів та брала участь в шоу "Холостяк": що потрібно знати про Міс Всесвіт Україну-2021 Анну Неплях

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ім'я Анни Неплях чуло чимало українців. Ця дівчина відома своєю участю в шоу "Холостяк" та перемогою на шоу "Міс Всесвіт Україна-2021". Ми зібрали цікаві факти з її біографії та особистого життя. Читайте!

8 цікавих фактів з біографії Анни Неплях

Анна Неплях народилася 5 червня 1994 року у Дніпрі. Їй 29 років. По знаку Зодіаку Аня Близнюки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В дитинстві Неплях займалася танцями. А школу майбутня "Міс Україна Всесвіт" закінчила із золотою медаллю.

За освітою Анна архітектор. Вона навчалася в Київському національному університеті будівництва та архітектури. Однак ще під час навчання почала працювати моделлю.

Приваблива зовнішність дівчини стала "щасливим білетом" у побудові кар'єри. У 2017 році Анна Неплях перемогла на конкурсі "Міс Інтерконтиненталь Україна". А у 2021 році отримала титул "Міс Україна Всесвіт".

Популярність Анні принесла участь в шоу "Холостяк". На проєкті дівчина боролася за серце пілота школи Максима Михайлюка, однак перемоги не здобула та покинула шоу в 7 випуску.

Після участі Анни Неплях у шоу "Холостяк" її особисте життя почало цікавити багатьох прихильників. Подейкували, що дівчина зустрічалася з російським олігархом, однак точної інформації про це немає. У 2023 році Анна приголомшила прихильників історію про те, як вона була жертвою аб'юзера. Дівчина впродовж п'яти років була в токсичних стосунках. Хлопець контролював її життя, ревнував та бив. Зірка довго нікому не розповідала про цю моторошну главу життя. Зараз вона вільна, щаслива та має багато прихильників.

Ще одна цікава тема — фігура Анни. У зірки досить струнке тіло, однак так було не завжди. У квітні 2023 року вага Ані перетнула позначку 71 кілограм, проте всього за пів року дівчині вдалося схуднути та повернутися до своєї звичної форми. Зараз Неплях важить 59 кг, а її ріст складає 175 см.

Анна Неплях також досить популярна в Instagram. Там на неї підписано 267 тисяч користувачів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  10 цікавих фактів  про солістку гурту KAZKA Олександру Заріцьку. Виявляється, вона з дитинства мріяла стати співачкою.