З дитинства мріяла стати співачкою: 10 цікавих фактів про солістку гурту KAZKA Олександру Заріцьку

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

"Ой, мама, на свята я не була свята " та "поплакала і знов фіалка"... Слова цих пісень знає чи не кожен українець, як і їх виконавицю — Олександру Заріцьку. Талановита співачка та солістка гурту KAZKA є справжньою зіркою української сцени. Однак її шлях до слави був не зовсім простим. В нашому матеріалі ви знайдете цікаві факти з біографії та особистого життя Олександри. Читайте!

10 цікавих фактів з біографії Олександри Заріцької

З дитинства мріяла стати співачкою: 10 цікавих фактів про солістку гурту KAZKA Олександру Заріцьку - фото №1

Олександра Заріцька народилась 3 серпня 1992 року у Харкові. Їй 31 рік. За знаком Зодіаку Саша Лев.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про кар'єру співачки Саша мріяла з дитинства, однак освіту здобула у Національному юридичному університеті. Батько зірки хотів, щоб вона пішла його шляхом та була юристом.

Ще під час навчання в університеті Саша активно йшла до своєї мрії. Дівчина співала та брала участь у кастингах. Вона хотіла працювати у караоке, однак в рідному місті їй постійно відмовляли, аргументуючи це тим, що вона має нестандартну зовнішність.

З дитинства мріяла стати співачкою: 10 цікавих фактів про солістку гурту KAZKA Олександру Заріцьку - фото №2

Після закінчення університету Олександра Заріцька переїхала до Одеси, а потім перебралася до Києва. В столиці Саша взяла участь в шоу "Голос країни". Тоді судді високо оцінили її вокальні здібності.

У 2017 році Олександра Заріцька разом зі своїм другом Микитою Будашем створила гурт KAZKA. В тому ж році колектив прийшов на шоу "Х-фактор", де здобув всеукраїнську популярність. Їх пісня "Свята" стала неймовірно популярною в Мережі, а згодом кожен наступний трек ставав безумовним хітом.

З дитинства мріяла стати співачкою: 10 цікавих фактів про солістку гурту KAZKA Олександру Заріцьку - фото №1
З дитинства мріяла стати співачкою: 10 цікавих фактів про солістку гурту KAZKA Олександру Заріцьку - фото №2

У 2018 році Олександра Заріцька в складі гурту KAZKA взяла участь в Національному відборі "Євробачення". Тоді вони посіли 15 місце.

Олександра Заріцька також пробувала свої сили у кіно. Вона озвучила Смішанку Мак-Веснянку в фільму "Історія іграшок 4".

В дитинстві Олександра займалася танцями. Цей досвід не був даремним, адже вона взяла участь у 8 сезоні шоу "Танці з зірками" та досить довго протрималася в проєкті.

З дитинства мріяла стати співачкою: 10 цікавих фактів про солістку гурту KAZKA Олександру Заріцьку - фото №4
З дитинства мріяла стати співачкою: 10 цікавих фактів про солістку гурту KAZKA Олександру Заріцьку - фото №5

Багатьох прихильників цікавить, яка вага в Олександри. Ця тема була для зірки вкрай болючою, адже через зайву вагу її нерідко критикували. Відомо, що після участі в шоу "Танці з зірками" Саша схудла на 20 кг. Свою вагу співачка не афішує, однак говорить, що комфортна для неї вага — 80 кілограмів.

З дитинства мріяла стати співачкою: 10 цікавих фактів про солістку гурту KAZKA Олександру Заріцьку - фото №8

Особисте життя Олександри Заріцької — теж дуже цікава тема. На шоу "Х-фактор" в неї був роман з Михайлом Панчишиним. Потім зірці приписували стосунки з колегою по гурту Микитою Будашем. Нині Олександра Заріцька одружена. Її чоловік — Павло Тараненко, який працює motion-дизайнером HAWX та теж обожнює музику.

З дитинства мріяла стати співачкою: 10 цікавих фактів про солістку гурту KAZKA Олександру Заріцьку - фото №9
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  цікаві факти про зірку українського TikTok Дашу Кубик. Виявляється, вона спілкувалася з Єгором Крідом і брала участь у "Лізі сміху".