АРМА знайшло докази прямої причетності Соні Морозюк до найгучнішого корупційного скандалу цього року

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Хоча сама Соня Морозюк намагалася відбілити свою репутацію, впевнено запевняючи, що "не цікавилася" походженням грошей свого нареченого, слідство доводить зовсім інше. Поки медійна художниця виправдовувалася, що жодним чином не дотична до корупційного скандалу, стало відомо, що вона є власницею двох квартир, які можуть бути придбані за гроші, вкрадені у держави. Більше деталей дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) знайшло майно львівського бізнесмена та осіб, пов’язаних з його протиправною діяльністю. Варто зазначити, що раніше Соня була повʼязана з Ігорем Гринкевичем лише тим, що мала статус його майбутньої невістки. Проте зараз у справі щодо корупційних махінацій засвітилося і її імʼя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На офіційному сайті  АРМА зʼявилися звіти щодо того, скільки нерухомостей є у власності родини Гришкевичів та їх близького оточення. За даними агенції, нараховано було щонайменше 17 квартир, дві з яких належать Соні Морозюк. Все це майно станом на зараз заарештоване.

Агентство виявило та розшукало наступні українські активи фігурантів: житлова нерухомість – 17 (зокрема, 3 квартири у власності дружини Ігоря Гринкевича Світлани; 1 львівська квартира у власності Ярини Гринкевич; 1 львівська квартира у власності Мар’яна Шведа та 2 квартири у власності Софії Морозюк),

– йдеться у звіті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно український журналіст  дав оцінку прикрасам та речам художниці Соні Морозюк. Ілля Кабачинський озвучив приблизні ціни прикрас та вбрання, яке було помічено на відомій художниці.