Шалені суми: український журналіст Ілля Кабачинський дав оцінку прикрасам та речам художниці Соні Морозюк (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

На фоні корупційного скандалу, пов'язаного з родиною Гринкевичів редактор видання, а також відомий радіоведучий і автор подкасту "Без оголошення війни" Ілля Кабачинський озвучив приблизні ціни прикрас та вбрання, яке було помічено на відомій художниці Соні Морозюк, картину якої придбали за шалену суму. Зазначимо, що Соня стане невісткою Ігоря Гринкевича - бізнесмена, якому пред'явили звинувачення у розкраданні коштів на потреби військовослужбовців. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відома художниця переконує, що на своє життя, дороге авто та розкрутку власного імені заробила виключно самостійно. Що ж до свого нареченого Романа Гринкевича, то за її словами, він подарував їй лише обручку та кольє.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Шалені суми: український журналіст Ілля Кабачинський дав оцінку прикрасам та речам художниці Соні Морозюк (ФОТО) - фото №1

Отож, у себе в  Twitter  журналіст Кабачинський детально розповів, скільки коштують коштовні подарунки, зроблені Соні. Він написав:

Почнемо з подарунків. Обручка Graff. Лачен правильно показав скрін, що там від $7000, але ключове – від. По всій ювелірці я консультувався в експертів, тому буду казати, що дізнався. Там 1+ карат, ціна обручки – щонайменше 50 000 доларів. Це Graff і це супер люкс. Далі – намисто. Це гвіздок від Cartier. У мене поганий зір, і я не бачу, чи на шапочці є діаманти, тому припускаю – щонайменше 14 300 євро. Якщо діаманти є – ціна x2.

Шалені суми: український журналіст Ілля Кабачинський дав оцінку прикрасам та речам художниці Соні Морозюк (ФОТО) - фото №2

Відтак, аналізуючи вище написане, сумарна вартість подарунків Морозюк може коштувати від 60 тисяч євро (2,5 млн гривень). Однак зауважимо, що Ілля пішов далі і не зупинився на обручці. Зокрема, Кабачинський повідомив, що Соня є фізичною особою підприємцем третьої групи. Вона має у своїй власності Rolex Daytona в золоті, вартість якого становить 50 тисяч євро, BVLGARI SERPENTI (ціна від $7000 без камінців та від $13 000, якщо камінці наявні), а також браслет Cartier, який коштує від 4500 євро.

Шалені суми: український журналіст Ілля Кабачинський дав оцінку прикрасам та речам художниці Соні Морозюк (ФОТО) - фото №3

Одних лише сумок більш як на $10. Chanel, Jacquemus, LV, Prada, GG – там вистачає, всі різні. У 2022 році були старіші, простіші колекції, під кінець 2023 залітає вже Chanel від $6000. Я порахував і взуття. Balenciaga за одиницю, Celine та Prada від $2000. І це я ще не у все вглядався. Бо там ще куртки, сукні тощо,

– резюмував Кабачинський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те наречена Гринкевича вперше прокоментувала корупційний скандал.  Дівчина відповіла чи правда, що вона й сама є частиною корупційної схеми, тому допомагає у відмиванні грошей на ЗСУ, співпрацюючи із фондом сім'ї Гринкевичів.