Наречена Гринкевича вперше прокоментувала корупційний скандал: чи причетна Соня Морозюк до викрадання коштів

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Художниця Соня Морозюк, яка презентувала особливу ювелірну колекцію , стала учасницею величезного корупційного скандалу через свого нареченого та його рідних. Подейкують, що саме завдяки картинам дівчини сімʼя Гринкевичів виводила оборонні гроші з армії та безпосередньо Міністерства оборони України. Що про це каже сама Соня – розповідаємо на HOCHU.ua.

На своїй сторінці в Instagtram Соня Морозюк лише через тиждень наважилася прокоментувати скандал, що розгорівся. Дівчина відповіла чи правда, що вона й сама є частиною корупційної схеми, тому допомагає у відмиванні грошей на ЗСУ, співпрацюючи із фондом сім'ї Гринкевичів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, як і очікувалося, Морозюк публічно зняла з себе відповідальність за дії коханого та його батька. Натомість художниця запевнила, що не цікавилася статками свого нареченого, адже сама мала достатньо коштів. Але чомусь у своїй публікації Соня не стала розповідати, як змогла придбати комерційне приміщення за 250 тис. доларів, хоча раніше заявляла, що за рік заробляє всього 100 тис. доларів. А от що стосується обвинувачень в сторону Романа Гринкевича, то якщо вони підтвердяться – дівчина буде змушена його покинути.

Усе, що я купила, я купила за свої, причому плачу податки. Мої доходи за минулий рік – близько $100 тис. Вони складаються із тисяч трансакцій – сотні гривень, тисячі, від живих людей. Це неможливо підробити.
Мене звинувачують у "відмиванні грошей". Яких грошей? Де ці мільярди, де ці банківські переводи, які мали б ходити через мої рахунки? У мене немає рахунків за кордоном, прихованих статків, нічого. Ставити моє прізвище поряд із "виведеним мільярдом" – це просто брехня. Я до статків Романа не маю жодного відношення, бо ми не подружжя,

– висловилася Соня Морозюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше українська художниця  Соня Морозюк побила рекорд . Її картину придбали за шалену суму, а всі  гроші підуть на 3 ОШБ.