Наречена Гринкевича вперше прокоментувала корупційний скандал: чи причетна Соня Морозюк до викрадання коштів

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Художниця Соня Морозюк, яка презентувала особливу ювелірну колекцію, стала учасницею величезного корупційного скандалу через свого нареченого та його рідних. Подейкують, що саме завдяки картинам дівчини сімʼя Гринкевичів виводила оборонні гроші з армії та безпосередньо Міністерства оборони України. Що про це каже сама Соня – розповідаємо на HOCHU.ua.

На своїй сторінці в Instagtram Соня Морозюк лише через тиждень наважилася прокоментувати скандал, що розгорівся. Дівчина відповіла чи правда, що вона й сама є частиною корупційної схеми, тому допомагає у відмиванні грошей на ЗСУ, співпрацюючи із фондом сім'ї Гринкевичів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте, як і очікувалося, Морозюк публічно зняла з себе відповідальність за дії коханого та його батька. Натомість художниця запевнила, що не цікавилася статками свого нареченого, адже сама мала достатньо коштів. Але чомусь у своїй публікації Соня не стала розповідати, як змогла придбати комерційне приміщення за 250 тис. доларів, хоча раніше заявляла, що за рік заробляє всього 100 тис. доларів. А от що стосується обвинувачень в сторону Романа Гринкевича, то якщо вони підтвердяться – дівчина буде змушена його покинути.

Усе, що я купила, я купила за свої, причому плачу податки. Мої доходи за минулий рік – близько $100 тис. Вони складаються із тисяч трансакцій – сотні гривень, тисячі, від живих людей. Це неможливо підробити.
Мене звинувачують у "відмиванні грошей". Яких грошей? Де ці мільярди, де ці банківські переводи, які мали б ходити через мої рахунки? У мене немає рахунків за кордоном, прихованих статків, нічого. Ставити моє прізвище поряд із "виведеним мільярдом" – це просто брехня. Я до статків Романа не маю жодного відношення, бо ми не подружжя,

– висловилася Соня Морозюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше українська художниця  Соня Морозюк побила рекорд. Її картину придбали за шалену суму, а всі  гроші підуть на 3 ОШБ.