Зірка TikTok Даша Євтух, яка прославилась своїми "розпаковками", оголосила про вагітність (ФОТО)

Знаменитості

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Популярна українська блогерка Даша Євтух, яка наприкінці серпня торік вийшла заміж за депутата, поділилася чудовими новинами: вона чекає на первістка! Деталі - у нашому матеріалі.

Про свою вагітність зірка TikTok оголосила на своїй сторінці в Instagram. Повідомлення вона залишила досить лаконічне, зате буквально за перші 9 годин після публікації її встигли привітати більш як 1200 фоловерів!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Даша опублікувала спільне фото з коханим, щоправда, не свіже, а кількамісячної давності. На світлині обоє вдягнені у біле й позують на фоні квітучого поля. У підписі вказано:

Чекаємо на поповнення.☺️♥️

Фото: інстаграм-профіль Даші Євтух

Допис за лічені години зібрав близько 33 тис. лайків і понад тисячу коментарів. Переважно підписники вітають блогерку з цим щасливим статусом. Однак знайшлися і ті, хто "все знав вже давно". Зокрема, люди пишуть:

  • Ураааааааа❤️❤️яка крута новина 

  • Це вже давно було зрозуміло  

  • Я помітила ще місяць назад

  • Вітаю легкої вагітності❤️

  • Вітаю!!! Саш, не повіриш, але мені сьогодні це приснилосяі я думаю, о це Даша скоро озвучить

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додамо, що на останніх фото у профілі Даші помітно її досить таки округлий животик. Схоже, йдеться дійсно не про перші місяці вагітності, а про досить пристойний строк.

Фото: інстаграм-профіль Даші Євтух

До речі, щоб ніхто з її шанувальників не пропустив цю важливу новину, Даша Євтух зробила окрему сторіс, в якій натякає на "ще кращу новину".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Днями, нагадаємо, стала мамою й інша популярна українська блогерка - колишня Тараса Цимбалюка та зірка шоу "Холостяк" Вікторія Варлей. Відомо, що в неї народилася донечка, а пологи були парними. Про інші цікаві деталі дізнавайтеся у нашому матеріалі!