Зірка "Холостяка" Вікторія Варлей уперше стала мамою (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тільки нещодавно Вікторія Варлей розсекретила свою вагітність та отримала тисячі слів підтримки від фанатів, як виявилося, привітати її вже можна і з самим народженням дитини. Адже 39-річна акторка вперше стала мамою!

Радісною новиною Вікторія поділилася в інтерв'ю виданню  Viva . У співбесіді з журналістами інфлюенсерка розповіла, що народила доньку на парних пологах, а разом із чоловіком вони обрали для малечі імʼя Мішель, що в перекладі з французької означає "подарунок від Бога".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що про свою вагітність Вікторія не казала публічно аж до самих пологів. Тільки після того, як блогерка народила донечку, вона виклала у соцмережі відео, на якому продемонструвала помітно округлий животик. Хоча насправді Мішель вже десять днів.

Взагалі я відмовлялася від його присутності на пологах, але коли зайшов лікар і сказав: "Будемо народжувати", все почало розвиватися так стрімко, що чоловік і отямитися не встиг, як уже тримав мою ногу. А я спостерігала за цим усім, як за мультиком, і уважно слухала вказівки медсестер. У якийсь момент чоловік попросив, щоб його змінили: йому потрібно було присісти. Не витримав такого навантаження,

– пригадала Вікторія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що хореограф  Євген Кот вперше стане батьком . Більше 4-х років вони з дружиною  намагалися завагітніти  і навіть планували зробити ЕКО, проте нещодавно дізналися, що скоро в них зʼявиться первісток.