"Нам ставили діагноз – безпліддя...": Євген Кот пригадав, як дізнався про довгоочікувану вагітність дружини

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відомий український хореограф Женя Кот та його дружина, пілоністка Наталія Татарінцева, впродовж чотирьох років намагалися завагітніти . Проте за цей час парі довелося пережити немало складностей, в тому числі й діагноз безпліддя. І все ж таки знаменитості не опустили руки, а вже зараз чекають на появу первістка.

Як пише oboz.ua , про вагітність дружини Євген дізнався просто телефоном. За словами артиста, Наталія сама  була у великому шоку, адже довгі роки мріяла стати мамою. Тому їй кортіло якомога швидше розповісти коханому радісну новину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сам Євгеній пригадує, що не міг стримати емоцій. Він сподівався, що колись його бажання стати татом здійсниться, проте в той момент це стало для нього неочікувано.

Наталя повідомила мені про це телефоном, по відеозв'язку. Чесно кажучи, вона сама була шокована, дізнавшись про вагітність. А я, ну що приховувати, кричав від радості. Ми давно хотіли цього. То старалися, то ні, знову намагалися, пробували всі можливі варіанти, не впадали у відчай. Нам ставили діагноз – безпліддя… Однак ми вірили, що наші плани здійсняться,

– розповів Євген Кот.

"Нам ставили діагноз – безпліддя...": Євген Кот пригадав, як дізнався про довгоочікувану вагітність дружини - фото №1
Фото:instagram.com/kot_jenya/

На своєму прикладі Євген Кот та Наталія Татарінцева хочуть подарувати надію й іншим парам, яким впродовж довгого часу не вдається завагітніти. Хореограф підкреслив, що ніколи не варто опускати руки.

І зараз я хочу сказати всім майбутнім батькам, які мріють про маленьке чудо, але поки воно з якихось причин не приходить в їхнє життя: не треба переставати вірити. Все станеться, якщо ви щиро хочете цього. Я часто думаю, що, можливо, саме зараз настав період, коли ми з Наталею справді до цього готові,

– підкреслив хореограф.

"Нам ставили діагноз – безпліддя...": Євген Кот пригадав, як дізнався про довгоочікувану вагітність дружини - фото №2
Фото:instagram.com/kot_jenya/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше зірка "Русалоньки" вперше стала мамою у 23 роки. Голлі Бейлі народила первістка те вже поділилася кадром з малюком.