Займалась верховою їздою та вивчала кримінальну психологію: цікаві факти про Джіджі Хадід

Знаменитості
782

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/gigihadid/

Ми зібрали 10 неочікуваних фактів про всесвітньо відому модель

Джіджі Хадід — відома американська модель, яка нещодавно кардинально змінила свій імідж. Біографія цієї зірки майорить різноманітними цікавими фактами — про дитинство, кар’єру та особисте життя. Більше читайте в нашому матеріалі на Хочу!

10 цікавих фактів з біографії Джіджі Хадід

Джіджі Хадід народилась 23 квітня 1995 році в Лос-Анджелесі. Їй 29 років. За знаком Зодіаку вона Телець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джіджі Хадід — це не справжнє ім’я зірки. Насправді її звати Джелена Ноура Хадід. Псевдонім був вигаданий її мамою, телезіркою Іоландою Фостер, коли дівчинка пішла до початкової школи.

Джіджі має нідерландське та арабське коріння. Її батько — палестинець. Тож, модель нерідко Хадід брала участь у пропалестинських маршах і агітаціях.

Хадід могла і не стати моделлю. У підлітковому віці вона вирішила займатись спортом: була конкурентоспроможною вершницею, грала у волейбольній команді та намагалася пройти відбір на юнацькі Олімпійські ігри.

Контракт з модельним агентством IMG Джіджі підписала у 17 років, але її кар'єра почалася раніше. Ще у 2-річному віці її помітив креативний директор бренду Guess, Пол Марчіано, після чого маленька Хадід знялася у трьох рекламних кампаніях марки.

У Джіджі Хадід є близька подруга Кендалл Дженнер. Цікаво, що моделі мають віддалені родинні зв'язки. Мама Джіджі була одружена з продюсером Девідом Фостером, який раніше був одружений з американською актрисою Ліндою Томпсон, що була першою дружиною тата Кендалл, Брюса Дженнера.

Фото: Getty Images

У 2013 році Хадід почала вивчати кримінальну психологію в нью-йоркському університеті New School. Все тому, що дівчина не хоче стати домогосподаркою після закінчення модельної кар’єри.

Зважаючи на те, що Джіджі Хадід модель, вона має дуже струнку фігуру. Зріст зірки — 180 см, вага — 54 кг, розмір ноги — 39, а параметри наступні: 86-60-89.

Особисте життя Джіджі Хадід — звісно, вельми цікава тема. З 2013 по травень 2015 року модель зустрічалася з австралійським співаком Коді Сімпсоном та активно знімалась в його кліпах. В кінці 2015 року Джіджі почала зустрічатися з англійським співаком Зейном Маліком. Зірки неодноразово розходили й сходилось. У квітні 2020 року стало відомо, що Джіджі вагітна від Зейна. У вересні того ж року в зіркової пари народилась дочка Кая. У жовтні 2021 року проти Зейна Маліка порушили кримінальну справу. Його звинуватили у чотирьох злочинах проти Джіджі Хадід та її мами. Згодом він визнав свою провину, після чого розірвав стосунки з моделлю. Зараз ходять чутки, що Джіджі Хадід закрутила роман з Леонардо Ді Капріо. Пару не раз бачили разом на вулицях Парижа.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

В Мережі також ходять чутки, що мама Джіджі Хадід — справжній тиран. Подейкують, що вона контролює своїх доньок і обмежує їх в харчуванні. Також прихильники звинувачують саме Йоланду Хадід в тому, що Джіджі та Зейн розійшлись.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть несподівані факти про alyona alyona & Jerry Heil. Одна вміє сідати на шпагат, а інша — свистіти.