Одна вміє сідати на шпагат, а інша — свистіти: три несподіваних факти про alyona alyona & Jerry Heil (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 927
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Альона Альона та Джері Хейл, фото
Фото: instagram.com/thejerryheil/

Фіналістки Євробачення-2024 alyona alyona & Jerry Heil розповіли три цікавих факти про себе

Завдяки таланту alyona alyona & Jerry Heil Україна пройшла до фіналу Євробачення-2024. Звісно, не обійшлось без "жертв"… Jerry Heil травмувалась прямо на сцені , однак зараз не про це. Тепер українські співачки в центрі всесвітньої уваги. Прихильникам кортить дізнатись більше про їх життя. Тож дівчата вирішили поділитись кількома цікавими фактами про себе.

Кілька днів назад на офіційній ТікТок-сторінці Євробачення з’явилось відео, в якому alyona alyona & Jerry Heil діляться цікавими фактами про себе. Перший стосувався улюбленої пісні. У Джері це "Summertime Sadness" американської співачки Лани Дель Рей, а в Альони — композиція "Who Wants to Live Forever" гурту Queen.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також співачки розповіли про свої приховані таланти. Виявляється, Джері Хейл вміє сідати на шпагат. А ось Альона Альона вміє насвистувати мелодії пісень.

А наприкінці відео дівчата показали свої коронні танцювальні рухи. Джері Хейл зізналась, що ці рухи вона взяла від своєї мами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Альона Альона та Джері Хейл розповідали про свої костюми на Євробаченні. Співачки зізнались, що їм подобаються їхні образи.