Не їсть м'яса та багато танцює: 10 цікавих фактів про Діану Глостер

Знаменитості
658
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Діана Глостер, фото
Фото: instagram.com/dianagloster/

Розповідаємо про особисте життя, кар'єру та захоплення зірки

Ви, напевно, хоч раз чули про цю талановиту красуню. Діана Глостер — дуже різнобічна особистість. Вона веде свій блог, створює музику та розвиває кар'єру ведучої. Цікаві факти з біографії та особистого життя зірки читайте в нашому матеріалі!

10 цікавих фактів з біографії Діани Глостер

Діана Глостер народилась 26 серпня 1993 року. Їй 30 років. Знак Зодіаку — Діва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Народилась Діана в Сімферополі. Початкову школу майбутня зірка закінчила в Луганську, а потім переїхала до Києва.

Діана Глостер з дитинства була творчою дитиною. Вона професійно займалася бальними та латиноамериканськими танцями, грала на фортепіано та співала.

За освітою Діана юрист та музикант. Вона закінчила КНУ ім. Тараса Шевченка. Заочно навчалась в коледжі CATS у Кентербері та у Лондонському університеті Ravensbourne, де з відзнакою отримала диплом спеціальністю поп-вокал.

Під час навчання в Лондоні, Діана почала вести свій YouTube-блог. Дівчина розповідала про життя в Британії й згодом її відео стали популярними. 

Знімалась Діана також в кіно. У 2013 році вона знялася в головній ролі українського повнометражного фільму "Київський Торт". У 2019 році зірка також з'явилась у фільмі "Мій Дідусь — Дід Мороз".

У 2021 році дебютувала як актриса дубляжу. Діана озвучила одну з головних героїнь мультфільму Співай 2.

У 2022 році Діана Глостер стала ще й ведучою. Вона заснувала своє шоу на YouTube під назвою Gloster FM. На цьому каналі зірка почала випускати україномовні подкасти з вітчизняними знаменитостями.

Діана не їсть м'яса. А ще блогерка обожнює танці.

Особисте життя Діани Глостер — небайдужа для багатьох тема. Зірка була одружена. Її чоловіком був київський прокурор Олег Білоус. Пара одружилась у 2018 році, але згодом Діана розвелась з чоловіком. Зараз вона в щасливих стосунках зі своїх колишнім хлопцем. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про співачку Lida Lee. Дізнайтесь, як вона пройшла шлях від бек-вокалістки Монатіка до зірки української сцени.