Колишній чоловік путіністки Єгорової виїхав з України як багатодітний батько... Який насправді не бере участі у вихованні дітей

Знаменитості
6 134

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: facebook.com/AntinMukharskyi

Антін Мухарський несподівано залишив Україну та облаштувався в Іспанії

Відомий український актор та співак Антін Мухарський не приховує, що має дуже складні стосунки з рідними дітьми. Проте, як виявилося, це не завадило йому покинути Україну під час широкомасштабної війни завдяки статусу багатодітного. Що про це відомо – розповідаємо на Хочу!

Український журналіст Віктор Трегубов повідомив, що відомий актор та провідний Антін Мухарський залишивши Україну як багатодітний батько. На цей час він перебуває в Іспанії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму дописі на Facebook Трегубов нагадав про попередні проблеми Мухарського з виплатами аліментів. У квітні 2018 року шоумен звернувся з відкритим листом до президента Петра Порошенка, у якого просив допомогти знайти роботу, яка дозволила б йому виплачувати аліменти. У цьому листі Мухарський критикував українську судову систему та законодавство, заявивши, що чоловіки в Україні перебувають у надскладному становищі.

Сьогодні я дізнався, що відомий співак пан Мухарський виїхав з України як батько чотирьох неповнолітніх дітей. Давно так не кричав. Чоловік-еталон. Хто не знає, у чому прикол — він не тільки не бере участі у вихованні дітей, але й через суд вимагав визнати його неплатоспроможним, щоб аліменти не платити,

- зауважив Віктор Трегубов.

Фото: facebook.com/victor.tregubov.5

Варто зазначити, що літом 2022 року Мухарський в одному з інтерв'ю розповідав, що перетинає кордон для гастролей як батько чотирьох дітей. Крім того, тоді знаменитість зазначала, що є музикантом військових оркестрів, а його військова спеціальність — “не стріляти, а співати”.

Зазначимо, що Антін Мухарський має двох доньок від першого шлюбу: Софію (1991 року народження) та Іванну (2006 року народження). Від шлюбу з телеведучою Сніжаною Єгоровою у нього троє дітей: син Андрій (2006), донька Аріна (2010) та син Іван (2012). Після розлучення з Єгоровою, Мухарський одружився з мистецтвознавцем Єлизаветою Бєльською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ексчоловік Єгорової віджартувався, чому не пішов на фронт . Антін Мухарський зізнався, що на початку повномасштабної війни він хотів бути задіяним в армії, проте врешті-решт змінив свою думку.