"Тато - ф*шист-б*ндерівець": Антін Мухарський розповів, чи спілкується з дітьми від путіністки Єгорової і не тільки

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Антін Мухарський у минулому мав два невдалі шлюби, в період яких у нього народилося п'ятеро дітей. І якщо про першу дружину українського шоумена мало що відомо, то друга його дружина - Сніжана Єгорова - персона відома в Україні.

Сам Антін має чітку проукраїнську позицію, допомагає ЗСУ і навіть сам планував стати на захист країни зі зброєю в руках. А ось його ексдружина Сніжана Єгорова вирізняється українофобними висловлюваннями. Неодноразово вона публічно висловлювала своє захоплення диктатором путіним, за що її було внесено до санкційних списків. На тлі цього відомо, що між експодружжям уже давно натягнуті стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з усього, такі стосунки між Антіном і Сніжаною позначилися і на їхніх спільних дітях. У шлюбі з путіністкою Єгоровою у нього народилося троє дітей - дочка Аріна, а також сини Андрій та Іван. Крім того, від попередніх стосунків у нього є ще дві доньки - Софія та Іванна. Однак як запевняє Мухарський, ні з ким із дітей він не підтримує зв'язок. Про це він розповів у своїй публікації на Facebook .

Діти зі мною не спілкуються. Їх у мене п'ятеро! Для одних тато - ф*шист-б*ндерівець. Для інших - х*й знає що...

- розповів Антін Мухарський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дочка путіністки Єгорової розповіла, чи підтримує зв'язок із матір'ю , попри розбіжності в поглядах. Як каже Стася Ровінська, вона вже не тримає злобу на свою маму через її державну позицію.