"Я засвоїла урок": Аніта Луценко зізналася, після яких ситуацій почала приховувати місце свого перебування

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/anitasporty

Відома фітнес-тренерка пояснила, чому більше не розповідає широкій аудиторії, де саме вона знаходиться

40-річна Аніта Луценко, яка не поспішає повертатися в Україну, здивувала історією про пограбування. Адже виявилося, що сталося воно через те, що фітнес-тренерка активно веде свої соцмережі. Як це повʼязано — дізнавайтеся нижче!

Аніта Луценко зізналася, що після декількох неприємних ситуацій у її житті — вона вирішила не розголошувати своє місце перебування. В інтерв'ю "Обозревателю" вона пояснила причину такої обережності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що кілька років тому, під час відпочинку з родиною, квартиру Аніти в Києві обікрали. Згодом стався ще один прикрий випадок — зловмисники викрали її автомобіль. Внаслідок цих подій Аніта вирішила більше не розголошувати деталі про свої переміщення.

Після пограбування, причиною якого став мій допис у соцмережі про перебування за кордоном, я засвоїла урок — ніколи не говорити на мільйон підписників, де я зараз перебуваю. Це ставить під загрозу мою безпеку та моїх близьких. Хоча, коли вкрали мій автомобіль, саме завдяки соцмережам я змогла його дивом знайти,
— зізналася Аніта Луценко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Аніта Луценко позбулася довгого волосся. Фітнес-тренерка вже показала, як змінилася її зовнішність.