40-річна Аніта Луценко зізналася, чи повернеться жити в Україну: "Домівки в мене немає"

Знаменитості
2 208
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аніта Луценко
Фото: instagram.com/anitasporty

Знаменита фітнес-тренерка розсекретила, як складається її життя у Великій Британії

Відома українська фітнес-тренерка, блогерка та нутриціолог Аніта Луценко, яка нещодавно позбулася свого довгого волосся , зізналася, чи повернеться жити в рідну Україну. Експертка з питань схуднення розповіла про те, як склалося її життя у Великобританії, а також де зараз навчається її донька. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю виданню OBOZ Аніта Луценко зазначила, що найближчим часом не має наміру повертатися в Україну. Знаменитість часто приїздить до Києва у справах та для зустрічей з рідними. Однак основним місцем проживання поки для неї залишається Велика Британія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами тренерки, її донька Мія наразі навчається в британській державній школі. Аніта вважає це важливим підґрунтям для майбутнього дівчинки, тому не планує змінювати її навчальний заклад. На щастя, і сама фітнес-тренерка може залишатися поряд з донькою за кордоном, оскільки за довгі роки карʼєри змогла реалізувати власні проєкти в режимі онлайн.

Я досить часто перебуваю вдома в Києві чи в інших містах України, тож звʼязок із батьківщиною точно не втрачаю. Наразі мені комфортно від того, що Мія навчається в британській державній школі - це неперевершений фундамент для життя. Також і я маю можливість вже 5 років продовжувати працювати онлайн. Ще 12 років тому я вирішила, що моя мрія — це мати можливість працювати незалежно від місця перебування. І я продовжуватиму свій шлях саме віддаленого розвитку,
— розповіла Аніта Луценко.

Однак навчання доньки — не єдина причина, чому зараз Аніта не планує остаточно повертатися в Україну. Адже, як виявилося, знаменитість не встигла побудувати власне житло у Києві, в якому хотіла б залишитися.

А також, на жаль, я не встигла добудувати дім у Києві, тому поки своєї ідеальної домівки в мене немає,
— додала фітнестренерка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Аніта Луценко зі сльозами на очах шокувала доказами того, як пластичний хірург спотворив її тіло . Виявилося, що саме через це тривалий час зірка приховувала свій живіт.