Аніта Луценко зі сльозами на очах шокувала доказами того, як пластичний хірург спотворив її тіло (ФОТО)

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Аніта Луценко
Фото: instagram.com/anitasporty

Зіркова тренерка показала наслідки пластичної операції, яка серйозно відобразилася на її сприйнятті власної зовнішності

Популярна фітнес-тренерка Аніта Луценко, яка показала, як виглядала 23 роки тому , вперше наважилася розповісти історію, як стала жертвою невдалої пластичної хірургії. З того моменту зірка маже постійно приховувала свій живіт, попри ідеальну фізичну підготовку, але днями вирішила відверто заговорити про проблему, яка мучила її тривалий час.

Так, Аніта Луценко пригадала, що після пологів їй потребувалося хірургічне втручання. Адже тоді в неї з'явилася пупкова грижа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Аніта Луценко
Фото: instagram.com/anitasporty

Аніта зазначила, що візуально ця проблема не сильно бентежила. Проте коли тренерка відновлювала свої заняття спортом — відчула дискомфорт в області живота і болі у місці пупка. Тоді вона й наважилася на операцію, в тому числі й погодилася прибрати діастаз, що також виник після вагітності.

З'явилася пупкова грижа…Зовні все більш-менш норм. Але боліло і потребувало "заштопування". Операція нескладна. Ідеш до хірурга і питаєш, що робити. Мені запропонували, якщо вже через пупок входити, то і діастаз трішки можна підшити. Під час преса завжди це відчувалося. Тому запитань в стилі "робити чи не робити" не було. Саме не стягується,
— пригадала Аніта Луценко.
Аніта Луценко
Фото: instagram.com/anitasporty

Однак в ході операції щось пішло не так, у звʼязку з чим результат вийшов зовсім не таким, на який розраховувала Аніта. Ба більше, жінку це настільки сильно вразило, що з того моменту вона почала постійно приховувати свій живіт.

Наступні п'ять років ви бачили мене в лосинах, що були натягнуті вище пупка. Суцільні купальники стали моїми друзями. Попри те, що мій живіт був моєю гордістю…
— додала тренерка.
Аніта Луценко
Фото: instagram.com/anitasporty

Судячи з усього, ця ситуація дійсно сильно вплинула на Аніту та “вдарила” по її самооцінці. А коли вона нарешті наважилася поділитися цією історією зі своєю широкою аудиторією, знаменитість не змогла стримати емоцій та розплакалася, адже важко переживала усе це.

Аніта Луценко
Фото: instagram.com/anitasporty
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше "ангел" Victoria's Secret шокувала зовнішнім виглядом після пластичних операцій. Адріана Ліма змінилася просто до невпізнання!