Бізнесмен та шоумен Гарік Корогодський зізнався, де зберігає зароблені мільйони (ВІДЕО)

Знаменитості
819

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/garikkorogodski

Знаменитість детально розповів про свої статки

Популярний український шоумен та за сумісництвом бізнесмен Гарік Корогодський відверто зізнався, де зберігає свої зароблені статки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у інтерв'ю проєкту ТСН Наодинці Гарік розповів, що він не приховує своє багатство. Про доходи бізнесмена може дізнатися будь-хто, переглянувши його декларацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Безумовно, декларація Гаріка, як і будь-якого чиновника знаходиться у відкритому доступі. Відтак, Корогодський розповідає, що має дві автівки Toyota і квартиру, яка дісталася йому ще від батьків. Окрім того, Гарік додав, що гроші воліє зберігати на рахунках. Чоловік також зазначив, що готівки має із собою небагато.

Не в родини, а в мене є дві машини, на яких я їжджу. Це два джипи Toyota. Будинку в мене немає, є квартира батьківська. Все! Більше немає житла ні в кого в моєї родини. Зберігаю кошти на рахунках. У мене немає готівки. От зараз я приїхав і в мене, я думаю, тисяча гривень і, може, 100-200 доларів. Більше в мене не буває
- розсекретив шоумен.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як блогерка Анна Алхім розповіла, через що Корогодський та Анатоліч не взяли участь в її корпоративі. Анна зауважила, що Гарік не зовсім правильно зрозумів, коли подумав, що це буде некомерційний корпоратив.