"В мене немає дорогих прикрас": Емма Антонюк зізналася, скільки заробляє за місяць (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 485
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Емма Антонюк
Фото: instagram.com/emmocean

Журналістка зізналася, що не вміє заощаджувати

Відома українська журналістка та інтерв’юерка та Емма Антонюк, яка поскандалила з Іво Бобулом, зізналася, скільки заробляє за один місяць. Подробиці - в нашому матеріалі.

Окрім того, Антонюк повідомила, що наразі не має жодних заощаджень, адже витрачає практично всі кошти. Про це вона розповіла в інтерв'ю своєму зірковому колезі Славі Дьоміну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Жінка не посоромилася зізнатися, що вона не вміє заробляти багато грошей. За словами Антонюк, її дохід - це монетизація та реклама.

Я не вмію заробляти гроші, от чесно. Я заробляю тільки на YouTube. Це монетизація і реклама. В Instagram рідко буває реклама. Може, ну якщо пощастить, три рази на місяць. От сьогодні немає, вчора не було, тиждень тому не було,
- пояснила Емма.

До речі, Емма також зізналася, що доволі часто відмовляє у рекламі, так як сповідує певні принципи. Антонюк також додала, що не зовсім розбирається в тому, як працює монетизація на YouTube, так як те, чи інше відео приносить їй різні прибутки. Щодо загального заробітку, то журналістка зазначила, що це приблизно 2-3 тисячі доларів. Окрім того, Емма додала, що наразі в неї “мінус” на картці.

Ну да, як правило, це 2-3 тисячі доларів. Але знову ж таки, ми маємо розуміти, що дуже багато вкладається у виготовлення контенту. Тобто я не можу сказати, чистими скільки в мене, бо в мене фінансова грамотність на нулі. В мене є "хрущ" без ремонту на Відрадному. Досі без ремонту. В мене немає машини, в мене немає дорогих прикрас, в мене немає дорогої техніки. Вся техніка, яка є в моїй квартирі - це та, яка була, коли я заїхала
- додала медійниця.
Емма Антонюк і Слава Дьомін
Скриншот з відео

Емма розповіла, що серед брендового майна у неї є хіба що iPhone та MacBook. При цьому, Антонюк не стала приховувати, що хотіла би мати брендові аксесуари, але наразі вона витрачає гроші на донати для України.

Ну, в мене є iPhone і MacBook - це все, що я маю. Але все, що я заробила і в кінці місяця не встигла витратити, я відправляю в "Жіночий ветеранський рух" я відправляю в "Повернись живим", я відправляю Притулі. В мене не буде заощаджень, доки ми не виженемо звідси росіян. Я просто не бачу сенсу в цих заощаджень. І мені здається, що кожна адекватна людина дивиться так само,
- поямнила Антонюк.

Дивитися з 52:35

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як журналістка Емма Антонюк допустила можливість інтерв'ю з Ані Лорак. Вона розповіла, для чого хоче поговорити з путіністкою.