Відома українська порноакторка Джозефіна Джексон розсекретила, скільки заробляє щомісяця (ВІДЕО)

Знаменитості
68 792
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джозефіна Джексон
Фото: facebook.com/josephinejxxx

Юлія Сенюк відверто зізналася, чи приносить їй ця робота задоволення

Зірка фільмів для дорослих Джозефіна Джексон, яка активно підтримує Збройні сили України та навіть закликала до цього свого колегу, того самого “лисого з "Brazzers” , розсекретила деталі свого карʼєрного шляху. Скільки заробляє відома українська порноакторка, та чи приносить їй робота справжнє задоволення — дізнавайтеся на Хочу!

В для ВВС News Україна Юлія Сенюк (вона ж Джозефіна Джексон) зізналася, що заробляє чималі гроші на зйомках фільмів для дорослих. Щомісяця акторка заробляє близько 20 тисяч доларів на місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому Джозефіна зізналася, що така робота не приносить їй задоволення, натомість сама вона ставиться до цього просто як до професії. Тому задоволення під час зйомок вона не отримує, а просто працює на камеру, заради контенту.

Це не приносить прям багато задоволення. Сам процес мені не подобається, у мене немає інстинктивних бажань як у тварин, коли тобі байдуже, де, як і з ким. Мені потрібна близькість, приватність. Для мене це тільки робота на камеру,
— каже Джозефіна Джексон.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірка фільмів для дорослих Джозефіна Джексон одягнула свого колегу у проукраїнську футболку . Це вже не перший порноактор, якого українізовує Джексон.