"Задаровують одягом, аксесуарами, взуттям": Ніколас Карма відверто заговорив про свій суперуспішний проєкт "Скільки коштує look?"

Знаменитості

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ніколас Карма. Фото: Новйи канал

А ще - про ціни луків знаменитостей та пересічних громадян, яких він знімає для блогу

Відомий український блогер Ніколас Карма, на якого нещодавно напав хуліган, взяв участь у 3 сезоні «єПитання» на Новому каналі. Під час зйомок він розповів дуже цікаві речі, які стосуються його блогерства та людей, з якими він контактує, знімаючи свої ролики для соцмереж.

Якщо запитання «Скільки коштує look?»«Скільки коштує look?» змушує вас зупинитися на відео в TikTok, то ви точно знаєте, хто його озвучує! Блогер Ніколас Карма зустрічає незнайомців на вулицях Львова та розпитує про вартість їхнього образу. Серед випадкових перехожих опинялися й українські зірки, зокрема ведучий «Неймовірних дуетів» (Новий канал) Євген Таллер, співачки Тіна Кароль та Анна Трінчер, хореограф Амадор Лопес та багато інших знаменитостей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За лаштунками ігрового шоу блогер пригадав найдорожчий образ, який йому вдалося відзняти.

Розкажу про перший look, який вразив мене цінами. На вигляд це був звичайний літній образ, ніщо не віщувало високої вартості. Але під час зйомки я вперше почув про бренди, що виявилися досить дорогими, а також був дуже здивований цінами інших марок, про які знав, але навіть не думав, що їхні речі стільки коштують. Тоді ж ЗМІ та різні новинні канали підхопили випуск, що теж виявилося вперше для мене. На той час я вів блог менше року, тому не очікував, що відео про look і його вартість може набути такого розголосу.

Після 2-річних щоденних зйомок моя реакція на ціни пройшла певну еволюцію. І зараз я вже не так емоційно реагую, як на самому початку. Хоча, чесно кажучи, ціни в тисячах доларів за ту чи іншу річ досі приголомшують,
- зізнається автор вірусних відео у ТікТок.

За час ведення блогу Ніколас відзняв сотні різноманітних образів, через що його відчуття стилю могло змінитися.

Я ніколи не гнався за модою і брендами. Та й не можу сам оцінювати, чи став моднішим за ці роки, бо не буде обʼєктивно. Але мені здається, що так. За цей час різні українські бренди прийшли до мене на співпрацю. Вони задаровують одягом, аксесуарами, взуттям. А наші роблять справді класні речі! До того ж, я обовʼязково ходжу в тому, що рекламую, і в якості чого переконався сам,
– пояснює блогер.

Вмикайте Новий канал щопонеділка о 20:00 та дивіться «єПитання» з ведучою Лесею Нікітюк! А випуск за участі Ніколаса Карми, Амадора Лопеса, Івана Люленова, Арама Арзуманяна, Fiїnka, Michelle Andrade, Васі Харизми, Лєри Мандзюк, шукайте на YouTube Нового каналу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що далеко не всі відео у блозі Ніколаса Карми цілком безневинні. У квітні, наприклад, після виходу його ролика роботу втратила чиновниця Львівської митниці, яка публічно вихвалялася своїми брендами. І хоч згодом вона попросила видалити те відео й намагалася переконати всіх, що її речі — не більше, ніж хороші репліки, — втримати свою посаду їй це не допомогло.