Інспекторка Львівської митниці похизувалася коштовними "підробками", через що вже за годину була звільнена (ВІДЕО)

Знаменитості
901
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тільки один аутфіт Юлії Дриги вдвічі перевищив її річну заробітну плату, в той час, як її декларації виявилися надто скромними

Головна державна інспекторка Львівської митниці Юлія Дрига на життєвому досвіді переконалася, що похизувавшись своїм статусом, можна стрімко його лишитися. Адже саме через те, що вона впевнено почала розповідати про своє брендове вбрання та недешеві аксесуари, Юлію було звільнено з посади. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

12 квітня у соцмережах блогера Ніколаса Карми вийшло нове відео його постійної рубрики “Скільки коштує look?”, зіркою якого цього разу стала головна державна інспекторка відділу складського обліку Львівської митниці. Варто зазначити, що ролик з Юлією Дригою довго не залишалося у Мережі, адже коли піднявся чималий шум довкола нього — блогер приховав відео з усіх соцмереж, в тому числі в Instagram і TikTok.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та навіть цього часу вистачило, аби журналіст Тарас Середич побачив ролик та розпізнав на ньому інспекторку митниці. У своєму Telegram-каналі він зазначив , що вбрання Дриги явно не відповідає її деклараціям. Адже в той час, коли офіційно за минулий рік вона заробила близько 180 тис. грн, тільки один її аутфіт коштував щонайменше у 2 рази дорожче. Окрім того, в офіційній декларації Юлії Дриги зазначено, що вона є власницею половини квартири у Львові, а на “чорний день” має 3 тисячі доларів. Машин чи інших цінних речей вона не задекларувала.

І все ж, зовнішній вигляд інспекторки Львівської митниці явно дає зрозуміти, що фінансових проблем в неї не виникає. Адже тільки один її образ обійшовся Юлії щонайменше у 8 тисяч доларів. Та навіть свого домашнього улюбленця Дрига вдягає у люксові бренди. Так, на відео Юлія Дрига розповіла, що:

  • капелюх від Руслана Багінського коштує 18 000 грн;

  • повідець для собаки від Gucci обійшовся у 200 євро;

  • сумка Louis Vuitton вартістю у 1500 доларів;

  • взуття Hermes коштує 800 доларів;

  • годинник Cartier обійшовся у 5000 доларів;

Варто зазначити, що вже через годину після розголосу, Юлія Дрига була звільнена з посади інспектора Львівської митниці. Ба більше, за словами журналіста, вона сама звернулася до нього та заявила, ніби усе, чим вона хизувалася на відео — підробки.

Блискавична реакція керівництва Державної митної служби на мою публікацію про дорогий “look” інспектора Львівської митниці Юлії Дриги — дівчину звільнили з роботи через годину після мого поста. Про це вона особисто мені розповіла під час коментаря і в сльозах просила написати наступне:
- на митниці вона працює з серпня 2023-го, ще не встигла адаптуватися до роботи;
- годинник Cartier — копія
- сумка Louis Vuitton — то стара колекція, але оригінал, яка була куплена давним-давно за гроші від бізнесу — інтернет-магазину.
Водночас на моє конкретне запитання: “що з того всього, що ви назвали на відео, є оригіналом?”, дівчина відповіла “нічого!” Трохи плутанина,
зауважив Тарас Середич.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно львівський бомонд осоромився своїми "пожертвуваннями" на ЗСУ . Виявилося, що на вечірку витратили більше, ніж на допомогу військовим.