Катерина Тишкевич святкує 30-річчя! Цікаві факти про актрису, яка бореться з важкою хворобою

Знаменитості
579

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Українська актриса Катерина Тишкевич. Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Розповідаємо цікаві деталі з життя та кар'єри зірки українського кіно

Катерина Тишкевич — зірка українського кіно, яка у 2022 році неочікувано зникла з радарів шоубізнесу та екранів. Зараз актриса намагається подолати важку хворобу. Сьогодні, 18 вересня, зірка відзначає день народження, тож пропонуємо вам дізнатись цікаві факти з її особистого життя та біографії!

9 цікавих фактів з біографії Катерини Тишкевич

Непросте життя Катерини Тишкевич. Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Катерина Тишкевич народилася 18 вересня 1994 року в Києві. Вік — 30 років. Знак Зодіаку — Діва. Зріст — 1,71 см.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Батьки Катерини — медики. Однак їхньою стежкою вона йти не захотіла. Вже в 10 років заявила батькам про бажання стати актрисою, після чого її віддали до театральної студії.

Катерина Тишкевич з мамою. Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Катя працює за освітою. Вона закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І.К. Карпенка-Карого.

Перші кроки в професії актриси Катерина Тишкевич зробила ще під час навчання. Вона дебютувала на сцені, зігравши роль негативного персонажа Оленки у виставі "У пошуках радості".

Початок роботи в кіно для Катерини відбувся з епізодичної ролі в другому сезоні серіалу "Жіночий лікар". Фільмографія Тишкевич доволі велика. Вона знялася в дев'ятому сезоні детективного серіалу "Повернення Мухтара", медичній драмі "Швидка допомога", серіалі "Безсмертник" та багатьох інших проєктах.

Катерина Тишкевич має модельне минуле. Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Пробувала свої сили Катерина Тишкевич в модельній індустрії. Щоправда, це було в підлітковому віці. Тод вона здобула перемогу на конкурсі "Міні-міс перлина Півдня" в Одесі, а потім вела передачу "Тільки для дівчат" на місцевому телеканалі.

У 2022 році Катерина Тишкевич зникла з інформаційного простору. Згодом стало відомо, що в неї дуже важка хвороба. Зірка страждає від хронічного головного болю вже багато років, але останнім часом недуга почала прогресувати. Точний діагноз страждань актриси медики встановити не можуть. Швидше за все, Тишкевич хворіє на хронічний соматоморфний больовий розлад. А у 2024 стало відомо, що у Тишкевич сепсис.

Важкохвора Катерина Тишкевич. Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Після початку великої війни Тишкевич переїхала з України. Якийсь час зірка жила на Балі, де вона багато медитувала та намагалась прийняти свою хворобу. Згодом Катерина повернулась додому.

Катерина Тишкевич на Балі. Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Особисте життя Катерини Тишкевич — тема, яка часто цікавить пресу. Актриса одружена. Її чоловік — актор Валентин Томусяк. З коханим Катя познайомилась на знімальному майданчику серіалу "Безсмертник". 7 лютого 2019 року Томусяк та Тишкевич одружились. Час від часу в Мережі ходять чутки, що Катерина Тишкевич вагітна, але поки це не правда. Про дітей подружжя мріє, але поки не наважується на цей крок через хворобу зірки.

Весілля Катерини Тишкевич. Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
Катерина Тишкевич та її коханий чоловік. Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Марка Дробота. Ви могли бачити його в "Кріпосній", "Хазяйці" та інших популярних українських серіалах.