Залетіло в світові рекомендації TikTok: Даша Кубік розповіла про своє найкрутіше блогерське відео

Знаменитості

Богдана Карц

Головна редакторка

Блогерка Даша Кубік. Фото: Новий канал

Зірка соцмереж зізналася, скільки часу та зусиль витрачає щоразу для того, щоб зняти невеликий, але дійсно крутий ролик

Ще років 10 тому їх вважали ледацюгами, які від нічого робити фотографуються та розповідають, чим снідали. Зараз же вони створюють тренди, формують громадську думку і завдяки одній InstaStories можуть змінити світ 😉 Ми говоримо про блогерів, яких молодь сприймає як еталон, прагнучи “набити” й собі мільйонну аудиторію. Але як воно насправді – бути зіркою соцмереж? Відповідь знає популярна українська блогерка Даша Кубік.

За лаштунками шоу «Хто зверху?», яке Новий канал показує щочетверга о 20:00, вона розповіла про відео, які публікує для своїх майже 2 млн підписників у TikTok. Як вони створюються і скільки часу це займає насправді - дізнавайтеся далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Даші, не все так просто, як хтось може думати. Часом на створення відео тривалістю всього хвилину йде по кілька днів:

Щоразу створення відео займає різний час. Іноді можу видати готове за годину, а інколи на це піде кілька днів. Якось ми з Владом Шевченком витратили 3 зустрічі та 3 дні на написання спільного хвилинного ролика. Бо обидва розуміємо: поки не будуть подобатися всі приколи та самим не буде смішно, доти доведеться працювати над сценарієм,
– ділиться Даша Кубік.

Найчастіше знімати відео блогерці допомагає менеджер Денис. А вже після цього вона самотужки монтує ролик.

Зазвичай мій контент дозволяє знімати у форматі true, тому я не часто використовую професійну камеру, – зазначає блогерка. – Але в нас є оператор, який відзніме та змонтує, якщо треба. Потім він кидає мені на перегляд, після правок корегує відео. Я знову передивляюся, вношу правки, а потім ще одні та ще. А він терпить мене щосили й знову корегує. Лише тоді викладаю,
- каже Даша.

Найулюбленішим Даша назвала відео, яке створила разом із Владом Шевченком. Той ролик залетів у світові рекомендації.

Думаю, буде справедливим розповісти саме про «Ролик з червоною сукнею», як ми його прозвали. У TikTok та Instagram він набрав у сумі 82,2 млн переглядів. І це — не враховуючи кількості перезнятих відео іншими користувачами за нашим сценарієм.

Під час створення все було класно! А найважливіше, що нам самим дуже подобався і знімальний процес, і ролик. З найважчого було знайти локації. Хоча яке там! Сукню на Влада 😁. Ми монтували вдвох із Владом вночі перед однією зі зйомок. І, чесно кажучи, коли вдається те, що запланували, отримуєш дуже круті емоції,
- зізнається зірка соцмереж.

При цьому, попри любов до своєї справи, в Даші Кубік теж буває вигорання і поганий настрій. Як вона з цим справляється? Дуже просто! Виявляється, блогерка любить читати книги з психології, за допомогою яких відволікається від буденних труднощів. Ще один “лайфхак” — знайти собі нові проблеми, “щоб перебити ними попередні”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Даша Кубік зізнавалася, які стосунки насправді пов'язують її з блогером Владиславом Шевченком. Саме з ним вона співпрацює на постійній основі, тож багато людей вже давно сприймають їх за пару.