Спілкувалася з Єгором Крідом та брала участь у "Лізі сміху": цікаві факти про зірку українського TikTok — Дашу Кубік

Новини шоубізнесу
5 547
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Блогерка Даша Кубік, фото
Фото: відкриті джерела

Ви точно бачили її кумедні відео на просторах інтернету!

Даша Кубік – одна з найвідоміших особистостей українського TikTok. У соцмережі за дівчиною стежить понад 1,9 млн підписників, а всі її гумористичні відео стають шалено популярними, набираючи сотні тисяч переглядів. Редакція HOCHU.ua пропонує вам ближче познайомитися з успішною блогеркою та дізнатися 9 цікавих фактів з її життя.

Популярна TikTok-блогерка Даша Кубік зараз є абсолютною зіркою. Дівчина знімає смішні ролики, в яких багато глядачів можуть побачити себе, а також складається з TikTok-дому "WHYNOT HOUSE". Ділимося з вами найцікавішими фактами про цю яскраву особистість!

Цікаві факти про зірку українського TikTok Дашу Кубік
Даша Кубік
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

9 фактів про TikTok-блогерку Дашу Кубік

  • Багато шанувальників вважали, що Даша мріяла про стосунки з популярним російським артистом та учасником шоу "Холостяк" Єгором Крідом. Однак на шоу “Язва ЧЕНЕЛ” блогерка спростувала ці чутки і зазначила, що ніколи всерйоз не хотіла, щоб Крід став її хлопцем. Річ у тому, що колись Кубик опублікувала відео, в якому пожартувала про свою любов до артиста, незабаром ролик став популярним і дівчина продовжила хайпувати на цій темі. Крім того, Єгор дійсно писав українській зірці TikTok. За словами Даші, він відправляв їй серця і робив компліменти, проте далі за це справа не зайшла.

  • Розвивати свою блогерську діяльність Даша Кубик почала відносно нещодавно — у січні 2021 року.

  • Даша перебувала у КВК та брала участь у регіональній одеській "Лізі сміху".

  • Дівчина добре навчалася у школі та вступила на бюджет до Одеської національної академії харчових технологій, де здобувала освіту за спеціальністю "технолог громадського харчування".

  • Блогерка зізнається, що батьки завжди давали їй повну свободу і право розпоряджатися життям так, як їй хочеться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • Кубик, як і всі дівчата, любить перевіряти, чи дивився її відео або Stories колишній хлопець.

  • На початку свого кар'єрного шляху Даша дорівнювала багатьом TikTok-блогерам України. Так, прикладом для дівчини був знаменитий Олег Машуковський, з яким вона зараз товаришує.

  • Кубик мріє зробити колаборацію із президентом України Володимиром Зеленським.

  • Крім блогерської діяльності, Даша любить малювати, танцювати та грати на фортепіано.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше редакція HOCHU.ua розповідала про 10 найвідоміших та найпопулярніших українських блогерів , на яких варто підписатися. Їх популярність вже давно вийшла за межі соцмереж!