Даша Кубік нарешті зізналася, які стосунки насправді пов'язують її з блогером Владиславом Шевченком: невже вони пара? (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
25 112
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

Блогерка Даша Кубік у довгій червоній сукні, фото
Фото: instagram.com/da_kubik/

Блогери дуже часто записують спільні відео й постійно "світяться" разом

Гостями нового випуску проєкту “30+” Раміни Есхакзай стали відомі українські блогери-гумористи Валік Міхієнко та Даша Кубік. Цього разу знаменитості обговорювали тему дружби й під час розмови торкнулися теми, яка стосується стосунків Даші та іншого українського блогера — Владислава Шевченка, з яким вона напрочуд часто записує спільні відео, розігруючи пару.

Так, Раміна вирішила уточнити , чим дружба з хлопцем відрізняється від дружби з дівчиною (йдеться про конкретний випадок Даші - ред.). На що блогерка залюбки відповіла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Каже, Влад знає про неї все. І коли постає питання кому саме подзвонити: своїй подрузі Даші Майоровій чи Владу Шевченку, шанси почути голос Кубік у своєму телефоні обоє маютьрівнозначні.

Влад знає все про мене. Дуже близька емоційно людина, він мені ідеально підходить у спілкуванні, все розуміє, з ним можна сміятися, глузувати, споріднена душа, без статі. У мене неймовірно теплі до нього, як до людини почуття, він знає про це. Він кращий друг,
— пояснює Даша Кубік.

Більш того, вона спілкується навіть з його дружиною. А от щодо того, чи приваблює її Влад як чоловік, Даша відповіла:

Він мене не приваблює як хлопець, у мене стоїть блок. Якщо у тебе є друг, треба обирати: ти хочеш з ним стосунки? Ви скоріш за все розійдетеся, і потім не зможете спілкуватися. Або ви обираєте дружбу, і ви з цією людиною будете все життя,
— переконана блогерка.

Дивіться цей момент на 9 хв 30 сек

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, сьогодні в Мережі з'явився ролик, в якому подружжя Решетніків свариться на камеру. Через що виникла суперечка і чим все закінчилося — розповідаємо у новому матеріалі Hochu!