Кеті Перрі теж "сидить" на популярному препараті для схуднення? Інсайдери розкрили секрет стрункості зірки

Зіркова краса

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Кеті Перрі схудла. Фото: instagram.com/katyperry

“Оземпік” - дуже популярний серед зірок, які прагнуть швидко схуднути

Раніше ми писали, що Келлі Осборн скинула 38,5 кг . Багато хто думав, що це завдяки “чудодійному” препарату, але виявилося, що він тут ні до чого. Так само як і в ситуації зі схудненням Кеті Перрі. Більше про це розповідаємо далі у статті.

39-річна американська співачка Кеті Перрі останнім часом вражає прихильників стрункою та підтягнутою фігурою. Через це Мережею ширяться чутки, що знаменитість поповнила лави тих, хто використовує для схуднення препарат від діабету 2-типу “Оземпік”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте інсайдери повідомили Daily Mail, що втрата ваги співачки не має нічого спільного з “Оземпіком” або іншими препаратами, які використовують для схуднення. Так, своєму дивовижному перетворенню співачка завдячує дієті та тренуванням, які вона перейняла у свого коханого Орландо Блума.

Зазначається, що наразі Перрі відмовилась від напівфабрикатів та зменшила споживання алкогольних напоїв.

Вона любить гостру їжу, курячі нагетси та солодке, але останнім часом вона стала більш дисциплінованою і вирішила дотримуватися дієти Орландо. Вона більше тренується, тому що хоче виступити з концертами на підтримку свого майбутнього альбому, тож зараз саме час мати чудовий вигляд. Орландо був її правою рукою і допомагав їй у цьому. Вони харчуються однаково і тренуються однаково. Вона відмовилася від тонни напівфабрикатів і не п'є так багато. Вона виглядає неймовірно, тому що дотримується нового розпорядку дня,
- сказав інсайдер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше через цей препарат для схуднення потрапила до лікарні Опра Вінфрі. Що турбувало знаменитість - читайте у цьому матеріалі .