Келлі Осборн скинула 38,5 кг: популярний “чудодійний” препарат тут ні до чого (ФОТО)

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Келлі Осборн, фото
Фото: instagram.com/kellyosbourne/

У питанні схуднення знаменитість не пішла простішим шляхом, як її мама

Раніше секретом свого схуднення поділилась Ребел Вілсон - як і багато інших знаменитостей вона колола препарат “Оземпік”. Втім, Келлі Осборн заявляє, що не використовувала його. Як знаменитості вдалося позбутися майже 40 кг після народження дитини - читайте далі.

Сьогодні британська співачка, акторка, телеведуча та модельєр Келлі Осборн має розкішний вигляд. І це попри те, що у кінці 2022 року вперше стала мамою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Багатьох здивувало, як знаменитості вдалося так швидко схуднути після пологів. Тож її запідозрили у прийомі популярного препарату для діабетиків 2-го типу “Оземпік”. Тим паче, що його приймала мати Келлі.

Та у нещодавньому інтерв’ю Extra Осборн спростувала ці чутки та розповіла, що насправді допомогло їй скинути 38,5 кг.

Так, Келлі Осборн відмовилася від цукру та вуглеводів, що мало позитивний вплив на її вагу.

У мене був гестаційний діабет, і мені довелося скинути вагу, яку я набрала під час вагітності, інакше у мене був вищий ризик захворіти на діабет, чого я не хотіла. Я відмовилася від цукру і вуглеводів і швидко схудла,
- сказала виконавиця.

Також знаменитість зазначила, що після пологів на її животі “з’явилося багато розтяжок, а шкіра, здається, втратила свою еластичність”. Тож вона почала проходити популярну тонізуючу процедуру, яка поєднує EMFACE та EMSCULPT NEO. Завдяки цьому Келлі надала обличчю скульптурності та підтягнула схудле тіло без хірургічного втручання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше результатами схуднення вразила Даша Квіткова. Як вона виглядала ще декілька років тому - показуємо у цій статті .