Ребел Вілсон розкрила секрет свого неймовірного схуднення: краще так не робити

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Ребел Вілсон, фото
Фото: instagram.com/rebelwilson/

Акторка схудла на 36 кг не лише завдяки правильному способу життя

Наразі зірка знову набрала зайву вагу , через що дуже переживає. Проте ми все ж хочемо розповісти вам, як насправді проходило схуднення Ребел. Виявляється, не обійшлося без чудодійного препарату.

Австралійська акторка Ребел Вілсон зайнялася своїм зовнішнім виглядом у 2020 році, проголосивши його “роком здоров’я”. Вона сиділа на дієті з високим вмістом білка та низьким вмістом цукру, займалась високоінтенсивним інтервальним тренуванням з фітнес-тренером… а також колола препарат від діабету 2-го типу “Оземпік”. Про це пише The Sunday Times.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Використання семаглутиду для схуднення є популярним заняттям серед знаменитостей. Так, у прийомі “Оземпіку” зізнавалися Ілон Маск, Челсі Хендлер, Емі Шумер, Шерон Осборн, Шеріл Андервуд та багато інших.

Ребел Вілсон до останнього відмовчувалась, що використовувала цей препарат з метою досягнення бажаного схуднення.

У когось на кшталт мене може бути бездонний апетит до солодкого, тому я думаю, що ці ліки можуть бути корисними,
- заявила акторка.

До речі, худнути знаменитість почала за наполяганням лікаря з ЕКЗ у 2019 році. Це пов’язано з синдромом полікістозних яєчників, який впливає на фертильність Ребел.

По суті, ніхто, крім моєї мами, не хотів, щоб я схудла. Люди думали, що я втрачу головне у своїй кар'єрі, граючи товстого і кумедного персонажа, і вони хотіли, щоб я продовжила це робити,
- зізнається Вілсон.

Що кажуть фахівці

За словами експерта з ожиріння доктора Ендрю Крафтсона, у більшості людей, які приймають ці ліки, стан плато настає приблизно через 1,5 року після початку лікування.

“Оземпік” та подібні препарати слід призначати лише пацієнтам з тяжкою надлишковою вагою, які страждають на діабет 2-го типу. З них з метою зниження ваги був схвалений FDA у 2021 році тільки один препарат - “Вегові”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як тренується 55-річна Дженніфер Еністон. Більше про її програму тренувань “15-15-15” - читайте у цій статті .

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.