"Квартал 95" розлютив українців: артисти вляпалися у черговий скандал, використавши відео загиблого захисника України

ТВ-шоу
850

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Студія "Квартал 95". Фото: facebook.com/kvartal95

Дружина полеглого воїна висловила своє невдоволення новим виступом "Кварталу"

Комедійна студія "Квартал 95" опинилася у центрі чергового скандалу через використання відеоматеріалу із загиблим українським воїном Юрієм Назаренком. В одному з нещодавніх номерів артисти виконували пісню, яка торкалася теми переговорів між Україною та Росією. На задньому фоні під час виступу показували кадри із Назаренком, який загинув у 2023 році під час боїв біля Соледара та Бахмута.

Ситуація привернула увагу дружини загиблого Наталії Назаренко. Вона висловила обурення через використання образу свого чоловіка в розважальній програмі. Пара має спільного сина Остапа, який залишився без батька через війну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У номері брали участь відомі коміки студії – Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Володимир Мартинець, Юрій Ткач та Юрій Крапов. Після шквалу критики "Квартал 95" видалив спірне відео з YouTube.

Коли побачила ці танцюльки, моє серце обірвалося, нахлинуло почуття люті й нерозуміння того, як можна використовувати відео без дозволу, тим паче коли цих двох людей вже немає. Замазали обличчя. Які "молодці". Але чи є повага у "95 Кварталу" до зниклих і загиблих військовослужбовців. Чи, можливо, "95 Квартал" вважає, що я, Остап і сім'я Сашка теж будемо посміхатись, радіти й підтанцьовувати. Огидно, що з болю інших людей роблять шоу. Зовсім не той контекст,
— зазначила пані Наталія.

Коментуючи цей скандал виданню “20 хвилин”, студія зазначила, що не мала на меті образити родину Назаренка або інших військових. За їх словами, відео використали, аби відзначити героїзм захисників, підкресливши їх сміливість. А коли дружина загиблого воїна звернула увагу на це увагу, з нею особисто звʼязалася команда “Кварталу” та пообіцяла позбутися даного номера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше відомий комік висловився про фіаско "Кварталу 95". Іван Люленов вважає, що кварталівців настигла серйозна криза.