Знову "відзначилися": Студію "Квартал 95" захейтили через жарт про військкома з Рівного

Новини шоубізнесу
3 592
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Номер Студії "Квартал 95", картинка
Скріншот: youtube.com/@studiya95kvartal

Офіційної відповіді на критику від учасників проєкту наразі не надходило

Раніше акторці Студії “Квартал 95” довелося перепрошувати за номер про переселенку зі Скадовська. Та, напевно, життя їх не дуже то й вчить, оскільки Студія відзначилась новим номером. Цього разу вони висміяли військкома, який на робочому місці цілувався з різними жінками. Реакція Мережі не забарилась.

5 травня на YouTube-каналі Студії “Квартал 95” презентували новий випуск гумористичного шоу. До нього увійшов номер, що отримав назву “Начальник Рівненського ТЦК шифрується від російських шпигунів”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У цій сцені актори висміяли начальника одного з ТЦК в Рівненській області, якого таємно знімали в кабінеті. Не знаючи про це, він дозволяв собі вільні відносини з жінками-підлеглими.

На сцені шоумен Андрій Рибак, який зіграв роль військкома, а також актриси “Кварталу” з’явилися у формі ЗСУ. За сценарієм героїня Ірини Сопонару вводить нову співробітницю в курс роботи з керівником ТЦК, який у той час цілується з іншими “співробітницями”. Потім вона й сама підходить до військкома, щоб “здати звіт”.

На відміну від акторів Студії “Квартал 95” військовослужбовцям цей номер абсолютно не здався смішним. Так, на думку воєнного блогера та полковника ЗСУ Анатолія Штефана, учасники проєкту “пробили дно”.

Чергове дно пробито. Це не смішно, це пряма дискредитація ЗС України. У цьому однострої наші герої віддають свої життя,
- заявив чоловік.

Не менш різким був і коментар української військовослужбовиці Олени Трохименко.

Ви ще не бачили новий великодній “Квартал 95”? Суки, горіть у пеклі,
- висловилась Олена.
Номер Студії "Квартал 95", картинка
Скріншот: facebook.com/profile.php?id=100093612373647

Поділяє їхню думку і український ведучий Олег Гапчук. Він вважає , що своїм жартом актори принизили українських військових.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше донька легендарного композитора обурилася, що “Квартал 95” спаплюжив пісню її тата. Більше про цей скандал - у цьому матеріалі .