Скандал за скандалом: донька легендарного композитора обурилася, що "Квартал 95" спаплюжив пісню її тата

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Донька українського композитора і музиканта Вʼячеслава Хурсенко обурилася пісні студії "Кварталку 95", яку гумористи вигадали заради розважального номера. Через що популярні коміки вляпалися в скандал, ще не встигнувши відновити репутацію після попереднього , – усі деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Як виявилося, мініатюра про біженку зі Скадовська стала не єдиною, що не знайшла відклик у глядачів. Зокрема Марія Хурсенко – донька відомого українського виконавця, – не оцінила те, як пісню Вʼячеслава Володимировича використали у розважальному номері.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найбільше доньку покійного артиста обурило те, що про використання пісні вона дізналася вже після того, як ефір вийшов на телеекрани. Про це Марія розповіла в інтервʼю OBOZ.UA .

Моїй мамі зателефонував товариш тата. Він дивився в новорічну ніч той "Вечірній квартал". Був дуже обурений. Мама вирішила сама переглянути програму, а потім зателефонувала мені зі словами: "Я в шоці". Я знайшла той виступ, однак не змогла до кінця додивитися музичний номер. А згодом виставила допис у соцмережі,

– пригадала Марія Хурсенко.

Родичка співака була готова відстоювати права Вʼячеслава Хурсенко, тому звернулася про допомогу до спеціалістів. Однак наразі відомо, що команда гумористів мали право на використання "Соколят" без дозволу правовласників, але автора вони не вказали.

Наступного дня я перетелефонувала в агенцію, яка займається нашими авторськими правами, виклала суть справи. Ми з ними співпрацюємо давно – ще мій тато заключав договори. Юристи зараз працюють над цією справою. З "Кварталу" ніхто мені не писав і не телефонував,

– зазначила Марія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше "Квартал 95"  скасував концерти у Буковелі.  Блогер Бутусов висунув свою причину такого рішення гумористів.