Випробування, які змінять хід кулінарної битви! Коли та де дивитись 6 випуск "МастерШеф" від 28.09.2024

Мастер Шеф

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Шостий випуск "МастерШеф". Фото: СТБ

Кулінарний "Морський бій" та інші сюрпризи від фанатів у новому випуску "МастерШеф"

Вже цієї суботи на телеканалі СТБ вийде шостий випуск 14-го сезону кулінарного шоу "МастерШеф". Цього разу на учасників чекають випробування створені за ідеями, які запропонували глядачі! Коли та де дивитись 6 випуск 14 сезону? Дізнайтесь в нашому матеріалі!

За 14 років існування шоу "МастерШеф" глядачі настільки захопилися і добре розібралися у проєкті, що змогли запропонувати безліч цікавих конкурсів, які випробують учасників. Цього разу на них чекають три фанатських випробування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чи зможуть кулінари приготувати як основну страву, так і десерт з тих самих продуктів? Як працює кулінарний "морський бій", і що робити, якщо команда повністю "потоплена"? Що важливіше: стратегія чи хитрість? Хто з учасників готовий на все, щоб не втратити білий фартух? Невже битва чорних стане абсолютно мовчазною? І хто заборонить підказувати під час фінального випробування тижня? Відповіді на усі ці запитання ми дізнаємось зовсім скоро.

Дивіться 6 випуск 14 сезону "МастерШеф" 28 вересня о 19:00 на каналі СТБ. Дізнайтесь, чим здивують кулінари нас цього разу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Володимира Ярославського. Він став шеф-кухарем у 25 років!