Став шеф-кухарем у 25 років: цікаві факти про суддю "МастерШеф" Володимира Ярославського

Знаменитості
5 747
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Володимир Ярославський, фото
Фото: instagram.com/yaroslavskyi_vova/

Що варто знати про талановитого українського кулінара, який 22 квітня відзначає день народження

Володимир Ярославський — відомий кулінар та суддя шоу “МастерШеф”. В нашому матеріалі ви знайдете цікаві факти з його біографії та особистого життя. Читайте!

Сьогодні, 22 квітня, Володимир Ярославський відзначає день народження. З нагоди свята ми вирішили ближче познайомити вас з українським кулінаром.

11 цікавих фактів з біографії Володимира Ярославського

Володимир Ярославський народився 22 квітня 1979 року. Вік — 45 років. Знак Зодіаку — Телець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Володимир народився в Білорусії, в місті Слуцьк. Однак в підлітковому віці він переїхав в Україну, де живе та працю до сьогодні.

В кулінарну справу Ярославський закохався в 11 років. Тоді він почав експериментувати зі стравами, а пізніше вступив до Полтавського комерційного технікуму за спеціальністю технолог харчування, який, до речі, закінчив з відзнакою.

Шеф-кухарем Володимир Ярославський став у 25 років у ресторані “Білогір'я” в Бєлгороді. Потім він працював в італійському ресторані “Under Wonder”, був шефом у Fairmont Grand Hotel Kyiv та стажувався у ресторанах, що входять в список гіда Michelin.

У 2019 році Володимир Ярославський став суддею шоу “МастерШеф”. На проєкті він відзначився своїм перфекціонізмом та прискіпливістю. 

У 2015 році Володимир Ярославський відкрив ресторан Lucky Restaurant Vinoteque, а у 2021 році — CHEF's TABLE. Зараз він працює над розвитком мережі ресторанів NAI, які вже відкрились в Чехії та Польщі.

Володимир Ярославський не скупий на рецепти. Він часто ділиться кулінарними секретами зі своїми шанувальниками. А у 2021 році разом з Ольою Мартиновською випустив спільну книгу “100 рецептів на кожен день”.

Улюблені страви шефа — вареники з м’ясом, товченики, запечене сало, бограч і куліш. Ярославський не раз зізнавався, що любить поїсти.

На початку повномасштабного вторгнення Володимир Ярославський разом зі своїми працівниками готував обіди для ЗСУ та ТрО. Кулінар також влаштовував благодійні вечері за кордоном, щоб зібрати гроші на потреби ЗСУ.

Своє особисте життя Володимир Ярославський ретельно приховує. Однак в Мережі вже не перший рік ширяться чутки, що він зустрічається зі своєю колегою Ольгою Мартиновською. Зірки говорять, що між ними лише міцна дружба, але часто з'являються разом та роблять спільні фото. 

Володимир Ярославський не хоче дітей. Колись він думав, що всиновить дитину, однак через кількість роботи в нього нема часу на особисте життя та побудову родини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали цікаві факти про співачку Віру Кекелію. Вона грає в "Жіночому кварталі" та виховує двох дітей.