Станьте зіркою, не виходячи з дому! Новий канал запускає музичне шоу "Неймовірні дуети"

Новини ТВ-шоу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: пресслужба Нового каналу

Кожен талановитий співак матиме можливість перенестися з екрану смартфона на велику сцену

Вийти на велику сцену та заспівати дуетом з кумиром — мрія мало не кожного співака-початківця. І вона може стати реальністю для одного з молодих українських виконавців! Адже Новий канал починає зйомки шоу, в якому талановиті аматори отримають шанс стати відомими на всю країну.

Велика війна кардинально вплинула на українські пісні, перетворивши їх з розваги в нашу підтримку та силу. Музика стала потужним інструментом, який допомагає нам вистояти, донести правду світу і закарбувати історію боротьби. Новий канал разом з Friends production розпочинає зйомки музичного шоу “Неймовірні дуети”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щотижня з тисяч охочих знамениті коучі обиратимуть двох найкращих під час онлайн-кастингу, після чого запросять їх до Києва і готуватимуть до фіналу. Зокрема допомагатимуть з вибором пісні, образів, постановкою номеру тощо. Долю учасників вирішуватимуть зіркові наставники інших епізодів. А переможця “Неймовірних дуетів” оберуть у суперфіналі наживо.

Коли Friends production прийшов до Нового каналу з ідеєю проекту “Неймовірні дуети”, ми одразу ж зацікавились. Адже зараз відбувається розквіт української музики. Величезна кількість нових виконавців шукає свою аудиторію. І хто, як не Новий канал, має стати містком, який з’єднає сучасну музику з новим слухачем,
— розповідає генеральна продюсерка Нового каналу Саша Ткаченко.

Ідея шоу закладена в самій назві. Кожен талановитий співак отримає можливість перенестися з екрану смартфона на велику сцену.

Ми шукаємо насамперед авторів і виконавців власних пісень, адже вони є провідниками ідей. Недостатньо мати гарний голос. Потрібно ще й бути харизматичним, особливим і цілеспрямованим. Такі учасники матимуть шанс стати в один ряд із тими, з ким заспівають дуетом на нашій сцені,
— зазначає креативний продюсер Валерій Корсунський.

У кожному епізоді “Неймовірних дуетів” буде окремий зірковий коуч, який є видатним українським артистом. І першою з них стане співачка Kola.

Фото: пресслужба Нового каналу
“Неймовірні дуети” — це надзвичайна пригода як для талановитих початківців, так і для зіркових артистів. Бо одні отримають шанс транслювати свою музику на широкий загал, а інші — можливість запалити нову зірку, ризикнути й дати талановитому чи талановитій заспівати на великій сцені та, можливо, розпочати зіркову карʼєру,
— додає Валерій Корсунський.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що сайт СТБ перестав працювати через кількість дівчат, охочих взяти участь в "Холостяк-13”. А все тому, що вкрай багато дівчат подали свої анкети на зйомки нового сезону.