Для молодих та амбітних! "Новий канал" запускає унікальне музичне талант-шоу і шукає нові таланти (УМОВИ)

Новини ТВ-шоу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кастинг на нове музичне талант-шоу, фото
Фото: Новий канал

Ділимося деталями кастингу

Українці — співочий народ. І це підтверджується тим, наскільки багато у нас різноманітних музичних шоу ! Вони пропонуються слухачам в абсолютно різних форматах, а участь можуть брати не лише зірки, а й аматори. А вже зовсім скоро розважальних музшоу на українському ТБ стане ще більше!

“Новий канал” оголосив кастинг на унікальне музичне талант-шоу. Як потрапити на кастинг і кого саме шукають — розповідаємо далі на Хочу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляють у пресслужбі телеканалу, все дуже просто: щоб взяти участь у проєкті, потрібно заповнити анкету, записати відеовізитку та виконання улюбленої пісні.

Не уявляєш свого життя без музики? Мрієш знімати кліпи та збирати стадіони? Маєш шанс потрапити в шоу, навіть не виходячи з квартири, а також заспівати дуетом з улюбленими зірками на великій сцені! Якщо ти записуєш кавери на відомі пісні, пишеш власні композиції, музику або вірші, співаєш будь-де й за будь-яких обставин, мерщій заповнюй анкету на сайті Нового каналу та надсилай відео!
— наголошують творці нового музичного шоу.

Умови кастингу:

1. Записати яскраву та лаконічну відеовізитівку з розповіддю про себе. Що про тебе потрібно знати організаторам шоу? Чим би ти хотів надихнути мільйони українців, які можуть тебе побачити? 

2. Підготувати найзручніше місце вдома або будь-де: дуже важливо добре тебе бачити й чути. Заспівай на запис так, щоб твою персоналіті було відчутно максимально!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше про запуск нового шоу заговорила також Оля Полякова. Щоправда, у її випадку це буде кулінарний проєкт, який вона зніматиме разом з військовими. Назва досить проста та лаконічна — “Польова кухня”.