Саша, Карина, Настя чи Аліна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 65-68 випуски від 18.12.2023

Супермама

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

На СТБ завершився черговий тиждень реаліті “Супермама”, аби на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі познайомилися з четвіркою матусь з Києва.

Четвірка героїнь із різними принципами виховання вирушили в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у трьох категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Першою гостей зустріла Олександра. Разом з чоловіком вона виховує 14-річного Єгора. Для мами важлива самостійність дитини. Так, син сам ходить до школи з першого класу, сам прибирає та робить уроки. Олександра акторка, грає в театрі. Вона вивчає італійську, польську, англійську, займається йогою, боксом та різними видами танців. Героїня переконана, що їх родина ідеальна!

Далі героїні вирушили до Карини. Вона працює весільним та сімейним фотографом. Учасниця реаліті розлучена, виховує 9-річного Кирила. Мама не втручається в навчання сина, адже впевнена, що це його зона відповідальності. У Карини з Кирилом дружні стосунки, без заборон та суворих правил. Вони разом розважаються та відвідують екстремальні розваги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Третьою гостей зустріла Анастасія. Разом з чоловіком вона виховує Данила, йому 6 місяців. Настя називає себе спокійною та раціональною мамою, таким же росте і її син. Вона ставиться до нього так, як хотіла б, щоб ставилися до неї. Анастасія модель, призерка міжнародних конкурсів краси, обличчя багатьох світових брендів, а також “Королева України”. Зараз займається трейдингом.

Останньою на гостей чекала Аліна. Героїня розлучена, виховує 7-річну Мілану. Аліна перфекціоністка, любить порядок і в квартирі, і в голові, до цього ж привчає і донечку. Також учасниця реаліті відмічає, що виховує справжню принесу! У Мілани завжди є великий вибір суконь, власна косметика, аксесуари. Аліна працює в б'юті-індустрії, вона майстер лазерної епіляції та перманентного макіяжу, має декілька салонів краси по Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За результатами голосування учасниці отримали такі бали:

  • Анастасія — 63 бали

  • Аліна — 60 балів

  • Карина — 53 бали

  • Олександра — 40 балів

Свої 10 балів ведучий реаліті “Супермама” Дмитро Карпачов подарував Анастасії. У результаті, її рейтинг став ще вищим.

Дивіться  65, 66, 67 і 68 випуски шоу "Супермама-6" від 18.12 .2023 на сайті “СТБ” !

Фото: stb.ua