Марджан, Жданя, Наталі чи Анна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 61-64 випуски від 11.12.2023

Супермама
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

На СТБ минув 16-ий тиждень реаліті “Супермама”, аби на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі познайомилися з четвіркою матусь з Києва.

Четвірка героїнь із різними принципами виховання побували в гостях одна до одної, щоб оцінити суперниць у трьох категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Першою гостей зустріла Марджан. Героїня переїхала в Україну з Узбекистану. Разом з чоловіком, українцем, виховує 3-річного Каріма. Вона називає себе м'якою мамою, адже зізнається, що ні в чому не може відмовити сину. Головний метод виховання в їх родині — любов. Марджан має творчу професію, пише картини олією.

Марджан, Жданя, Наталі чи Анна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 61-64 випуски від 11.12.2023 - фото №1

Далі учасниці вирушили до Ждані. Разом з чоловіком вона виховує 2-річного Кая. Жданя феміністка, має власний блог та допомагає жінкам, які стикнулися з насильством. Мама виховує сина без гендерних стереотипів, вчить дитину розуміти та проговорювати свої емоції, використовує в навчанні систему Монтессорі.

Марджан, Жданя, Наталі чи Анна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 61-64 випуски від 11.12.2023 - фото №2

Третьою гостей зустріла Наталі. Разом з чоловіком вона виховує 21-річну доньку Саніту та 5-річного сина Гордія. Ба більше, 40-річна учасниця реаліті стала бабусею, 4 місяці тому у неї народилася онука Єва. Головне правило у вихованні для мами — прищепити дітям самостійність. Так, Саніта живе окремо з 18 років, а Гордій вже вміє прибирати за собою посуд та складати речі. Також Наталі активно займається розвитком сина. Героїня реаліті працює баєром, стилістом, веде fashion-блог, обожнює моду та красиві речі. Також Наталі працює майстром манікюру та педикюру в елітному салоні Києва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Марджан, Жданя, Наталі чи Анна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 61-64 випуски від 11.12.2023 - фото №3

Останньою на гостей чекала Анна. Разом з чоловіком вона виховує 2-річного Даню. Наразі Аня перебуває в декреті, сім'ю забезпечує чоловік. Для мами важливо прищеплювати дитині самостійність, розуміння правил поведінки та кордонів батьків. Учасниця реаліті забороняє Дані розкидувати іграшки, гратися на кухні, чіпати речі батьків. Для героїні важливо приділяти час не лише родині, а й собі. Чотири рази на тиждень вона відвідує зал, щотижня ходить до косметолога, а також щодня доглядає за собою вдома.

Марджан, Жданя, Наталі чи Анна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 61-64 випуски від 11.12.2023 - фото №4

За результатами голосування учасниці отримали такі бали:

  • Наташа — 44 бали

  • Аня — 40 балів

  • Жданя — 35 балів

  • Марджан — 27 балів

Ведучий проекту зазначив, що четвірка героїнь нагадала йому дітей у пісочниці. Зі слів Карпачова, добре, що у них не було лопаточок — інакше їх пустили б в хід. Проте він виділив одну учасницю, яку дійсно можна називати дорослою. І це — Жданя. Саме їх психолог подарував свої 10 балів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Марджан, Жданя, Наталі чи Анна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 61-64 випуски від 11.12.2023 - фото №5
Марджан, Жданя, Наталі чи Анна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 61-64 випуски від 11.12.2023 - фото №6

У результаті, Жданя отримала 45 балів, обійшовши суперницю Наталю. І саме вона стала переможницею проекту “Супермама” цього тижня.

Дивіться 41, 42, 43 і 44 випуски шоу "Супермама-6" від 6.11.2023  на сайті “СТБ” !

Фото: stb.ua