"Супермама" 6 сезон: коли і де дивитися 69-72 випуски від 25.12.2023

Супермама

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

На СТБ вже розпочався новий тиждень реаліті "Супермама", де на прикладі героїнь проєкту українки розбирають, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі знайомляться з новою четвіркою матусь із Києва. Коли та де дивитися нові випуски? Розповідаємо в нашому матеріалі.

Четвірка героїнь з різними принципами виховання вирушить в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у 3-х категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. Під час фінальної зустрічі свою оцінку одній з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов. Матуся, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання "Супермама". В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Першу двері у свою оселю відчинить Христя, яка разом  з чоловіком вона виховує семирічного Михася. Вона ніколи не кричить на сина та все пояснює. Христя що Михась – майбутній IT-спеціаліст. А ще матуся має свій манікюрний салон в Білій Церкві та чи встигає вона зі всіма сферами життя справлятися на 100%? Оцінять учасниці!

Далі героїні вирушать до Олени. Разом з чоловіком вона виховує шестирічну Христину та трирічного Романа. Основний принцип у спілкуванні з дітьми для Олени – бути гарним прикладом для наслідування. Вона працювала HR-менеджером у міжнародній компанії, але зараз зробила паузу та просто насолоджується життям. Чи оцінять такий спосіб життя суперниці?

Наступною нас зустрічатиме Валерія. Разом з чоловіком виховує п'ятирічну Владиславу. Для Валерії важливо, щоб дитина була розвинута, тож її дочка ходить на вокал, англійську, гімнастику та плавання. Валерія працює кавістом та фромаж'є, проводить дегустації. Але чи все ідеально в її родині?

Останньою на гостей чекатиме Анна. Разом з чоловіком вона виховує семирічну Алісу та Артура, якому один рік. Чоловік Ані – відомий футболіст Олексій Зозуля. Вона просто насолоджується життям, доглядає за собою та виховує діток: ходить в спортивний зал, на масаж, відвідує косметолога. Аня називає себе суворою мамою, адже для неї важливо бути авторитетом.

Дивіться нові випуски шоу з понеділка по четвер о 18:50 на СТБ. Не пропустіть!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, що Дизель шоу "пробили дно", висміявши українців, які опинилися в окупації. Телепроєкт вже закенсилили у соцмережах.