Шефредактор "Дизель шоу" нестримано відповів на критику мініатюри про життя під російською окупацією

Новини ТВ-шоу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Шеф-редактор "Дизель шоу" Олексій Бланар відреагував на скандал, що розгорівся через номер "Святий Миколай проти окупантів". Чоловік відповів усім хейтерам і заявив, що разом зі своєю сім'єю він перебував у російській окупації. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Виявилося, що Олексій Бланар не з чуток знає, як українцям живеться в окупації армії рф. На початку війни він жив постійними бомбардуваннями, а самі росіяни не раз намагалися їх пограбувати. Історією про це він поділився на своїй сторінці у Facebook .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Олексій Бланар дуже емоційно відреагував на критику номера "Святий Миколай проти окупантів". Чоловік зізнався, що разом з акторкою "Дизель шоу" та своєю родиною він провів 17 днів в окупації. А виїжджати звідти їм довелося під дулами автоматів, де двічі їх ледь не розстріляли.

Це саме я провів із сім'єю 17 днів в окупації. З дружиною, трьома дітьми й однією з наших актрис. І два собаки з нами було, одного з яких застрелили окупанти. Провели без їжі, без води, без світла, без тепла і практично без зв'язку. На вулиці було -10, а в будинку +10. Під дулами автоматів, танками та БТРами під воротами, з прильотами й вибухами щодня і щоночі.
Але ми вийшли. Знову ж таки під дулами автоматів, через міни й снаряди, що не розірвалися, під звуки канонади. Нас двічі ледь не розстріляли, але ми вийшли! Слава Богу (тут без перебільшень) і ЗСУ!!!

- написав він.

У своєму пості він різко і нестримано відповів критикам, які засудили номер про життя в умовах тиранічної російської окупації. Сам Олексій довго не хотів ділитися особистою історією, однак на тлі скандалу висловився на адресу хейтерів.

І тому я дуже конкретно, зрозумілою їм мовою, можу поспілкуватися з кожним, хто написав криве слово про номер "Святий Миколай проти окупантів". З кожною суперматусею-хайполовкою, з кожним хейтером із ботоферми відомо кого (79% пишуть ворожою мовою), з кожною гівножурналісткою, яка за грант готова маму рідну облити брудом, з кожною гівноредакторкою, яка вже давно цілує Сатану в сраку, з кожним диванним критиком,

- додав Олексій Бланар.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше учасник "Дизель шоу" зізнався, що має  близькі зв'язки  зі зрадницею Оксаною Марченко. Гуморист розповів, що пов'язує знаменитостей.