Хто став суперфіналістами шоу? Розповідаємо, як пройшов 17 випуск 12 сезону "МастерШеф"

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починається найважчий етап шоу "МастерШеф". Хто за крок до фіналу покине проєкт, а хто стане суперфіналістами? Про те, як пройшов 17 випуск 12 сезону "МастерШеф", читайте в нашому матеріалі.

Справжній кулінар повинен вміти не лише готувати, а й дегустувати. Спершу учасники насолоджувалися смаками, а потім готували те, що відчували. Кожен залишав кухню по черзі, за винятком одного. Той, хто залишиться, смакуватиме страву, приготовану суддями. Страва має 14 складових, але судді дадуть учасникам вибір з 28 інгредієнтів — половина правильних, половина неправильних. Завдання кулінара — визначити тільки ті, які входять в рецепт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після дегустації таблиця лідерів змінилася. Найкращою стала Катя. З Русланом справа обійшлася найгірше. Ектор і Володимир виставили йому лише 1 бал за смак, а Ользі — два. Отже, після першого випробування 17-го випуску проєкту "МастерШеф-12" додому поїхав Руслан Батильчук.

Хто став суперфіналістами шоу? Розповідаємо, як пройшов 17 випуск 12 сезону "МастерШеф" - фото №1

Щоб ім'я когось опинилося в конверті переможця, потрібно було вже з першого дня перевершувати себе. Тож в наступному випробовуванні учасники повторювали свій кастинг. Неочікувано з цим завданням не зміг впоратися Ілля Харламов, тож саме з ним попрощалися судді.

Хто став суперфіналістами шоу? Розповідаємо, як пройшов 17 випуск 12 сезону "МастерШеф" - фото №2

Настала черга останнього випробування 17-го випуску "МастерШеф". П'ятірка учасників дізналася, що двоє з них вже сьогодні потраплять до суперфіналу і дивитимуться на змагання інших з балкона. А ті, хто посядуть 3 і 4 місце, будуть боротися між собою за останній шанс пройти у суперфінал. Після цього випробування проєкт залишила сильна і впевнена Катерина Радченко.

Хто став суперфіналістами шоу? Розповідаємо, як пройшов 17 випуск 12 сезону "МастерШеф" - фото №3

Хто став суперфіналістами "МастерШеф-12"?

Судді одноголосно обрали Валерію Матрохіну та Ольгу Рябенко суперфіналістками. А от за третє місце змагатимуться Роман з Вікторією у наступному випуску.

Хто став суперфіналістами шоу? Розповідаємо, як пройшов 17 випуск 12 сезону "МастерШеф" - фото №4
Хто став суперфіналістами шоу? Розповідаємо, як пройшов 17 випуск 12 сезону "МастерШеф" - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що "Розсміши коміка"  повертається на екрани . Дізнайтеся, хто замінить легендарне тріо коміків і ведучого!